Skip to content

Document Header

Представљамо Катарину Богићевић

Представљамо Катарину Богићевић published on

Катарини Богићевић, која је рођена 3. јуна 2001. године, у Чачку, сцена манифестације “Србија у ритму Европе” није страна, с обзиром да је у тиму Врњачке Бање од пре три године, када се наша општина и прикључила овој манифестацији.

Катарина Богићевић
Катарина Богићевић

Катарини велико задовољство причињава то што се ове године Врњачка Бања представља песмом на француском језику, како она каже, језику на ком је отпевала своју прву песму.  За претходну сезону програма “Србија у ритму Европе” веже је пријатељство с Њ.Е. Амбасадором Кипра, Константиносом Елиадесом.

“Иако ове године Врњачка Бања не брани боје Кипра, подршка амбасадора ове медитеранске земље не изостаје. Част ми је да сам у контакту с Његовом Екселенцијом, путем инстаграма и што је ту да упути речи подршке, али и савете, како мени, тако и мојим другарицама из тима. Ове године се представљамо с баладом, која захтева високи распон гласа, тако да моја другарица из тима и ја имамо прилику да заиста покажемо своје гласовне способности. С обзиром да је песма ритмички спорија, кореографија је прожета балетским покретима, што представља велики изазов за наше хип-хоп плесаче. Имале смо срећу да нас обучава заиста диван кореограф Тома Ђорђевић и изузетан професор певања, Милош Марковић”, истиче Катарина.

Иако је свесна да је конкуренција јака и да велики градови имају знатно више гласача, верује да ће грађани Врњачке Бање показати јединство и помоћи тиму Врњачке Бање, да прикупи што више СМС гласова, како би трофеј овог  дечјег музичког програма доспео у Врњачку Бању.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial