Skip to content

Document Header

Представљамо Аниту Вилимоновић

Представљамо Аниту Вилимоновић published on

С великим нестрпљењем и узбуђењем излазак на велику сцену програма “Србија у ритму Европе”, 16. јуна, у хали “Чаир”, очекује и најмлађа чланица тима Врњачке Бање, Анита Вилимоновић.

Анита Вилимоновић
Анита Вилимоновић

Анита која је ученица седмог разреда Основне школе “Попински борци”, рођена је у Краљеву 19. септембра 2004. године. За разлику од њених другарица из тима, Анити ће ово бити дебитански наступа на манифестацији “Србија у ритму Европе”.

“Иако сам ове године први пут део манифестације “Србија у ритму Европе”, то не значи да нисам упозната са овом манифестацијом. Када је пре две године Врњачка Бања први пут имала своје представнике на овом такмичењу, ја сам била у публици, међу навијачима. Тада сам рекла себи “Анита ти мораш бити део ове приче”. Пријавила сам се на аудицију за следећу сезону. Иако сам била задовољна оним што сам показала на аудицији, мог имена ипак није било међу онима који су прозвани да чине тим Врњачке Бање. Када сам добила позив од координатора Врњачке Бање, Срђана Удовичића да се појавим на аудицији за актуелну сезону, много сам се двоумила. Колико сам желела да будем део ове приче, толико је био присутан и страх да опет нећу задовољити високе критеријуме продукције. У последњем тренутку сам донела одлуку, појавила се на аудицији и постала члан тима Врњачке Бање. Другарице из тима су ми помогле да се за кратко време уклопим и морам рећи да су ми пробе, фотографисања, снимања, дружења и нова пријатељства, претходне месеце баш улепшали”, истиче Анита.

Како каже, све би било још лепше, ако би на крају програма “Србија у ритму Европе”, који ће бити емитован на ПРВА ТВ, 16. јуна, од 14 часова, Врњачка Бања била проглашена за победника. Да би се то догодило, поред наклоности стручног жирија, потребно је послати и што већи број смс порука, садржине PESMA 01, на број 1557.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial