Skip to content

Document Header

Активности Женског центра “Милица”

Активности Женског центра “Милица” published on

Чланицама Женског центра Милица припала је част да отворе “Вече моде, стила и гламура” ревијом “Јаче од страха”, где су искуствену подршку представиле Милена Пецић, Загорка Пејичић, Лола Николић и Наташа Савић.zc milica 22

Струку-здравствену,  професионалце који помажу у раду ЖЦ Милица представили су Мирјана Ђорђевић- виши физиотерапеут и др Гордана Црноглавац,  док је музичку секцију представио пар Анкица Мутавџић и Дејан Ђорђевић.

 „Моја писта је дуга 12 година,прва ревија се звала страх, на њој сам била сама, сада више нисам јер су ту моје “Милице” жене које су у борби са раком освојиле време као нешто најдрагоценије и то време поклањају вама , да едукују, храбре, помажу, зато смо ми данас “Јаче од страха” рекла је Весна Бонџић оснивачица и председница ЖЦ“ Милица“.

 „Први клуб дама“ организатор је трећу годину за редом ове модне вечери и годишње доделе признања којима се награђују особе из света моде, ексклузивне туристичке дестинације, дизајна, најстилизованије личности из јавног живота и др. Хвала организаторима на дивној вечери и поштовању које су нам указали“- рекла је Весна Бонџић оснивачица и председница ЖЦ“ Милица“.zc milica 1

У просторијама Женског центра Милица  21. децембра одржана је радионица СПОЗНАЈ СВОЈУ МОЋ коју је водила Мирјана Петронијевић сертификовани тренер   програма Лујзе Хеј, Heal Your Life  (исцелите свој живот). Мирјана је и Реики Мастер Учитељ, Анђеоски терапеут… али пре свега мајка, жена која је прошла пут исцељења од карцинома, својим примером и искуством показује да је могуће живети у миру, сада са жељом и намером да и друге подстакне и помогне им на њиховом путу исцељења у свим областима живота.

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial