Skip to content

Document Header

АЛЕКСАНДРА У СВОМ ПОВРАТНИЧКОМ НАСТУПУ ОСВОЈИЛА МЕДАЉУ

АЛЕКСАНДРА У СВОМ ПОВРАТНИЧКОМ НАСТУПУ ОСВОЈИЛА МЕДАЉУ published on

Сви који су се озбиљно бавили неким спортом или макар разумеју изазове које пред учеснике ставља такмичарски спорт знају колико је тешко вратити се након дуге паузе. Уз стручни тренинг прослављене шампионке Весне Буђелан то је након више од десет година одсуствовања са такмичарске сцене, али и од регуларног и озбиљног тренинга пошло за руком чланици бодибилдинг и фитнесс клуба Весна Буђелан, Александри Цветковић.

Ми који деценијама пратимо дешавања у нашем бодибилдингу и фитнесу сећамо се Александре и њених успеха, када је као чланица репрезентације Србије и Црне Горе освојила сребрну медаљу на Балканском првенству у боди фитнес-у сада већ давне 2006. године. Било је ту још одличја, првог места у Србији и неколико сребрних медаља, а онда је Александра одлучила да се посвети школовању и прекине са такмичарским наступима, а убрзо затим и са озбиљнијим тренингом.

Упркос томе, жеља да вежба се у једном тренутку вратила, и након пар месеци рекреационог тренинга у договору са Весном, Александра је почела припреме зе повратак на сцену. Након 5 месеци припрема уследио је први тест на купу у граду бакра, Бору, на традиционално добро посећеном и квалитетном интернационалном такмичењу.

Труд и стручно знање су уродили плодом тако да се Врњчани могу поносити са још једном успешном такмичарком. Александра је у свом повратничком наступу, 6. октобра ове године освојила бронзану медаљу, овај пут у категорији бикини фитнес до 166 cm.

„ Мислим да је свима и гледаоцима у Сали Музичке школе у којој је такмичење одржано и такмичарима који су се сетили мојих наступа једнако као и мени драго што сам се вратила овом спорту. Захвалност дугујем тренеру, Весни Буђелан, и члановима клуба за који поново наступам на подршци. Надам се да ћу их и у будућности учинити поносним и дати својим суграђанима разлог за радост,“ – поручила је Александра Цветковић.

Предраг Николовски

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial