Skip to content

Document Header

Амбасадор Норвешке у посети Врњачкој Бањи

Амбасадор Норвешке у посети Врњачкој Бањи published on

У кабинету председника Општине, Бобана Ђуровића, 25. априла  уприличен је пријем амбасадора Норвешке.ambas.norv.1

“Путујем пуно по Србији, али Врњачка Бања је превазишла моја очекивања. Често кажем да Србија има пуно скривених драгуља, а Врњачка Бања је, свакако, један од најлепших драгуља, скривен за иностране туристе. Ви правите веома добру транзицију ка рекреативном туризму. Врњачка Бања има велики потенцијал. Требало би да буде туристички центар не само за Србију већ и за Европу. Ако бисмо икако могли бити од користи да вас промовишемо, то би нам било задовољство. Заинтересовани смо за сваку врсту сарадње. Надам се да ћемо успоставити ближу сарадњу у будућности. Имајући у виду чињеницу да је Врњачка Бања постала чланица Римских европских бања, потрудићемо се да буде промовисана и у Норвешкој. Радујем се обиласку и ономе што ћу видети” – рекао је у свом обраћању Арне Санс Бјорнстад, амбасадор Норвешке приликом пријема у Кабинету председника општине Бобана Ђуровића, 25. априла.

Добродошлицу уваженом госту пожелео је Бобан Ђуровић, председник општине, са жељом да се продуби билатерална сарадња.ambas.norv. 2

– Последњих неколико година смо као општина доста напредовали у туристичком и инвестиционом подухвату. Обићи ћете ужи део Бање и дати објективну оцену о томе какви смо као туристичко место. Окосница нашег развоја су природни ресурси. Последњих година све више дајемо на значају спортско рекреативном туризму и високобуџетском туризму. Тиме смо проширили концепт наше бање која није више само лечилиште, већ и туристички центар са богатим садржајем, рекао је Ђуровић у свом обраћању.

М.Ст.Ј.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial