Skip to content

Document Header

Бањски одбор једногласно донео одлуку: биста Павла Мутавџића код нове цркве

Бањски одбор једногласно донео одлуку: биста Павла Мутавџића код нове цркве published on

У свечаној сали Скупштине општине Врњачка Бања 19. марта одржана је заједничка седница Бањског одбора СО Врњачке Бање и  Одбора за спровођење одлука о изградњи и постављању споменика на којој је  донета једногласна одлука о месту постављања бисте Павла Мутавџића, као и одлука о о расписивању јавног конкурса.banjski odbor

На почетку седнице коу је водио Драган Говедарица, председник Бањско г одбора, усвојен је записник са претходне, азатим је на дневном реду уследила разматрање мишљења надлежних институција о локацијама за постављање споменика Павлу Мутавџићу.

Било је више предлога о могућој локацији за постављање споменика, нпр. на тргу код Библиотеке, затим око извора Топла вода,  код дечијег игралишта, али Бањски одбор је једногласно усвојио предлог да споменик Павлу Мутавџићу буде у парку код нове цркве.

Одбор за спровођење одлука о изградњи и постављању споменика донео је једногласну одлуку о спровођењу јавног конкурса.b, odbor

Седници су присуствовали председник општине Бобан Ђуровић, заменик председника Иван Џатић, председник СО Врњачка Бања Иван Радовић, заменик председника СО Дане Станојчић, као и чланови Бањског одбора и Одбора за спровођење одлуке о изградњи и постављању  споменика.

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial