Skip to content

Document Header

Биљана Бајић и Ана Стојковић раднице године СБ “Меркур”

Биљана Бајић и Ана Стојковић раднице године СБ “Меркур” published on

Специјaлна болница „Меркур“ и ове године је за своје запослене приредила избор за најбољег радника године, који је одржан 13. јануара.merkur 2

По речима Кристине Кнежевић, раднице Маркетинг службе СБ „Меркур“ критеријуми на основу којих СБ „Меркур“ бира најбоље раднике у једној години подразумевају више од одговорног и квалитетног испуњавања свакодневних дужности. Најбољи радници  се бирају  на специјалном колегијуму на коме непосредно руководство предлаже  раднике године, а главни менаџмент бира радника године. Оно што је јако битно, то је да поред извршења свих радних задатака које радник године добија, односно извршава, ту су залагања и ван посла. Поред извршења својих радних задатака, мора бити и колегијалан, и да има неку самоиницијативу.merkur 1

Када је у питању избор радника године, фактор изненађења чини  тај избор  занимљивијим. Поред те ласкаве титуле радника године, награђени су добили и путовање на Златибор за две особе и мобилни телефон.

Награду за најбољег радника у 2017. години у медицинском сектору добила је Биљана Бајић, медицинска сестра.

Најбољи  радник у 2017. години у немедицинском сектору  је Ана Стојковић, референт продаје „Меркура“.

„Велика је част и задовољство бити изабран за најбољег радника године. Јако сам поносна  на своју награду, поготову што је ово било изненађење. Заиста није лако се истаћи  као најбољи радник у овако великом колективу, у коме смо сви заиста јако вредни и лојални фирми. Оно што могу да обећам је да ћу и даље давати свој максимум и да ћу максимало радити и потрудити се да остварим још боље резултате у наредној години. Искористила бих ову прилику да се захвалим менаџменту „Меркура“ на указаном поверењу“ – изјавила је Ана Стојковић, добитница награде.

Запослени у СБ „Меркур“ приредили су изненађење за директора ове установе Дејана Станојевића, који је на  челу „Меркура“ петнаест година. Поводом тог јубилеја  колектив „Меркура“ прогласио га је за најбољег радника.

 

Н. П.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial