Skip to content

Document Header

Биста Драгана Николића у Врњачком парку

Биста Драгана Николића у Врњачком парку published on

Специјална болница „Меркур“ из Врњачке Бање, 26. октобра 2017. године у 12:00 часова свечано ће открити бисту великана српског глумишта Драгана Николића. Биста ће бити постављена у парку испред јужног улаза зграде Термоминералног купатила, надомак извора Топла вода.bista dragana nikolica
Постављањем бисте,  менаџмент „Меркура“ желео је да великог глумца овековечи и да му да трајни симбол управо у Врњачкој Бањи, коју је волео и у њој често боравио. Драган Николић био је велики пријатељ Меркура и дуго година заштитно лице Установе.
“Била је част и привилегија познавати, сарађивати и дружити се са великим Драганом Николићем. „Меркур“ никада неће имати искренијег и бољег пријатеља и промотера. Од њега смо учили како се у суровим временима може живети достојанствено и са лакоћом остати велики и свој!”, изјавио је директор „Меркура“, др сци. мед. Дејан Станојевић.bista dragana nikolica

Професор Драгољуб Димитријевић, својим врхунским вајарским умећем учинио је да легендарни Гага вечно шета врњачким парком.
Откривању бисте Драгана Николића присуствоваће велики број његових колега и пријатеља, колектив специјалне болнице „Меркур“ и представници локалне самоуправе Врњачке Бање.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial