Skip to content

Document Header

БУЛЕВАРСКА КОМЕДИЈА „ЉУБАВ НА СЕОСКИ НАЧИН“

БУЛЕВАРСКА КОМЕДИЈА „ЉУБАВ НА СЕОСКИ НАЧИН“ published on

Позориште „Призор“ из Београда гостовало је 21. јуна у Врњачкој Бањи.

„Љубав на сеоски” начин је комична прича о Илији који сазнаје да га жена Слободанка вара са сеоским ветеринаром Миладином па одлучује да нађе љубавницу како би је учинио љубоморном у чему му помаже медицинска сестра Јелисавета. Међутим, у причу се умеша и прва комшиница Брана која признаје Слободанки да је већ била у краткој вези са Илијом али и са ветеринаром. Кад за све то сазна и Бранин муж Милоје долази до обрта.

У представи играју: Бранко Јанковић, Наташа Јанковић, Предраг Смиљковић, Даница Тодоровић, Мира Ђурђевић и Миљан Прљета.Текст и режија представе потписује Раде Вукотић.

Булеварски театар је забавна форма где су ликови једноставно нацртани, обични и лако разумљиви. Дијалог је реалан, али у нереалној ситуацији, а намера је да изненади публику необичним догађајима. Представа је намењена забави, и само забави без икаквих тенденција за пропаганду било каквих идеја или увреда. И управо, захваљујући одличној глумачкој екипи, врњачка публика гледала је представу која има све одлике добре булеварске комедије и одлично се забавила.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial