Skip to content

Document Header

Бус турнеја Креативног Курса Гитаре

Бус турнеја Креативног Курса Гитаре published on

У Врњачкој Бањи на Тргу Библиотеке, јуче је гостовала Бус  турнеја Креативног Курса Гитаре и Guitar Art Festivala . Акцију је подржао Културни центар. Bus turneja

Guitar Art Festival један је од значајнијих фестивала у нашој земљи, организатор је пројекта „Гитара за све“- Бус турнеје у 19 градова. Овај подухват је сарадња Guitar Art Festival и Џејкобс музичке школе универзитета у Индијани, а пројекат подржава Амбасада Сједињених Америчких Држава у Београду.

Аутобус који обилази 19 градова Србије је велика покретна учионица, библиотека и бина за сваког ко жели нешто ново да научи или испроба на различитим гитарама. „Гитара за све“ – Бус турнеја Креативног Курса Гитаре пружила је бесплатне часове гитаре, радионице и предавања, и упознала са културом гитаре. Guitar Art Festival организовао је Креативни курс класичне и акустичне гитаре, са циљем да омогући стандардизовану и методолошку иновативну музичку едукацију за децу и одрасле. У програму који је трајао 14-21h, наступао је бенд „ZaBeat“, одржани су бесплатни часови гитаре, радионице, предавања.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial