Skip to content

Document Header

ЧАЈАНКА КОД „МИЛИЦЕ“

ЧАЈАНКА КОД „МИЛИЦЕ“ published on

У суботу 1. јуна 2019. су мале даме које су донирале косу за кампању „Дај снагу“ у пратњи својих родитеља посетиле „Женски центар Милица“.

На чајанци која је приређена тачно у 17 сати у Дневном центру Удружења, уз преукусне колаче „Алисе у земљи колача“ сазнале су шта њихова донација значи за жене које пролазе кроз тежак период у животу, како се њихова коса евидентира, мери и пакује за слање власуљарима. Договориле су се да у следећем дружењу уз шољицу чаја напишу неку поруку охрабрења и направе честитке које ће бити поклоњене уз перике женама. Такође су Нини из салона „ЕЛЛИТ“ која им је урадила бесплатно шишање и предивне фризуре поклониле књигу коју су потписале за сећање. Дама није само особа која се облачи по последњој моди, дама је много више, дама је кад мислиш на себе али и на људе око себе, дама је кад шириш радост а данас је радости био препун Дневни центар „ЖЦ Милица“.  У договору са мамама и децом дружење ће се наставити и наредних субота где ће се деца уз чај у 5 дружити и развијати своје креативне идеје.

„Женски центар Милица“ је са P&G, бренд Pантен и уз подршку Компаније Делез Србија   у марту месецу покренуо кампању „Дај снагу“. До сада је послато власуљарима на класификацију и израду перика 10 килограма косе. Акција ће се наставити до јуна 2020. године и предвиђена је израда око 40 перика за жене оболеле од рака дојке  које пролазе кроз хемиотерапију.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial