Skip to content

Document Header

“Чарапани из суседства” у Врњачкој Бањи

“Чарапани из суседства” у Врњачкој Бањи published on

У врњачком биоскопу, 10. јуна са почетком у 12 часова организација „Људима од људи“ представиће се перформансом „Чарапани из суседства“.carapani

Невладина  организација People to People Serbia (Људима од људи)  представила је пројекат “Čarapani from the Neighbourhood-Roma and non Roma young people advocating for human rights” који је подржан од страног фонда, тачније од Европске омладинске фондације Савета Европе. Ово је локални пројекат организован у сарадњи са Културним центром Крушевца,а за сам крај пројекта припремљен је перформанс „Чарапани из суседства“ који ће бити представљен врњачкој публици 10. јуна са почетком у 12 часова у биоскопу Културног центра Врњачке Бање.

Пројекат окупља младе од 18-25 година из Крушевца, а фокус је на теми људских права и инклузије. Састоји се из основне активности у виду седмодневног семинара, затим презентације рада у виду представе, као и практичног дела који укључује примену наученог у пракси реализацијом сопствених кратких радионица од стране учесника поменутог семинара.

Полазници на овом пројекту као и главни менаџер пројекта Весна Савић и Милена Тодоровић, предавач уметничког процеса,  гости су Врњачке Бање. Смештени су у Хотелу „Лидер С“ од 4. до 10. јуна.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial