Skip to content

Document Header

Ћићевачко позориште у биоскопу

Ћићевачко позориште у биоскопу published on

Гостовање аматерског позоришта из Ћићевца у врњачком биоскопу.

Након богатог културног лета врњачки Културни центар наставља са занимљивим програмом и током јесени.
Сутра увече од 20 сати љубитељима позоришта ће се преставити аматерско позориште из Ћићевца са представом “Боинг-Боинг”. Након великог успеха врњачког аматерског позоришта са представом “Кир-Јања” очекује се да публика опет у великом броју испуни салу врњачког биоскопа. Цена улазница је 200 динара. pozoriste vrnjacke vesti

ЗАТВАРАЊЕ ФЕСТИВАЛА

ЗАТВАРАЊЕ ФЕСТИВАЛА: „СУТРА ЈЕ ЈОШ ЈУЛИ“ И „ГРУДИ“

Пројекцијом два филма, последње фестивалске вечери, 21. септембра је затворен 44. Фестивал филмског сценарија, доделом награда по одлукама жирија и обраћањем лауреата публиици.

У Биоскопу је од 18 часова приказан филм „Сутра је још јули“ по сценарију и у режији Дејана Влаисављевића Никта. Публици су се испред филма представили сниматељ Предраг Бамбић и глумци Арно Имбер, Саша Радојевић и Виолета Голдман.

Последњи приказани, био је филм „Груди“од 20.30 часова у Амфитеатру „Данило Бата Стојковић“, по сценарију Владиславе Војновић и Марије Перовић, која је била и редитељ остварења.

У пост фестуму, 22. и 23. септембра, увече на Летњој позорници, у такозваном програму преко плота, биће приказан филм „Хотел Београд“ по сценарију Вјачеслава Зуба, Анатолија Молчанова и Василија Кутсенка, у режији Константина Статског.

С. Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial