Skip to content

Document Header

Чланови УРДОУР-а засадили дрво у Јапанском врту

Чланови УРДОУР-а засадили дрво у Јапанском врту published on

Дневни боравак за лица са сметњама у развоју из Врњачке Бање дао је данас, 16. новембра скромни допринос улепшавању бањског парка за који, с правом кажу да је један од најлепших у Србији.japanski-vrt
Реч је о донацији једног стабла црвенолисног,патуљастог јавора који ће се одлично уклопити у специфичну амбијенталну и архитектонску целину Јапанског врта.
Ово дрво ће бити  поклон чланова УРДОУР-а свим житељима и посетиоцима Врњачке Бање,али и својеврсни подсетник да су особе са инвалидитетом ту са нама, а не поред нас.
„Ми ћемо ово „наше“дрво редовно обилазитии пазити, а такође, апелујемо на све грађане да чувају своју околину,и уколико су у могућности,личним ангажовањем допринесу да нам животна средина буде чистија и лепша.urdour 3
Овим путем изражавамо захвалност свима који су помогли да овај наш подухват реализујемо.drvo urdour
Велико хвала ЈП „Бањско зеленило и чистоћа“,Општинској управи Врњачка Бања,свим волонтерима,пријатељима и члановима Удружења,и наравно,Владанки Јовановић која као искусни и стручни познавалац биљака је била и иницијатор и добрим делом организатор ове акције.
Велику захвалност дугујемо и медијским кућама на локалу које се увек одазову позиву и испрате све наше акције“ истакли су чланови УРДОУР-а.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial