Skip to content

Document Header

Cocoon у петак на Heineken Lovefest-у

Cocoon у петак на Heineken Lovefest-у published on

Петак, 3. август једно је од најбитнијих Heineken Lovefest вечери у агенди правих techno манијака јер је FIRE  бина у знаку највећег светског музичког бренда Cocoon.SVEN-VATH

Sven Vath овог пута доводи најватреније представнике своје етикете и веома тражени трио, Marcel Dettmann, Illario Alicante и Andre Galuzzi.
Познати “Papa Sven” је ди-џеј којем се веома заслужно приписује успон андерграунд сцене и сматра се живом легендом техно звука. Познат је по свом јединственом музичком приступу и сетовима, а сваки његов наступ назива се перформансом, јер никада не знате шта тачно може да се догоди. Као власник Cocoon издавачке куће, заслужан је за веома успешне каријере свих својих артиста.MARCEL-DETTMANN

99 Stage – најмања бина на свету поново на Heineken Lovefestu

Jacd Daniels 99 stage, као право мало прошлогодишње откровење, остао је запечаћен у срцима свих посетилаца фестивала љубави. За овогодишње, дванаесто издање, током четири вечери на њој ће се представити напознатији домаћи клабинг брендови Blender,Raveolution, Tunnel, а уз њих и познати македонски андергаунд клуб Epicentar. Ова бина поред своје специфичности да у њу стаје искључива бројка од свега 99 људи, посебна је по томе што својим lineup-ом истиче вишегодишњу сарадњу коју Lovefest гаји са колегама регионалне клупске сцене.

Мање од 48 сати до почетка фестивала

До почетка дванаестог издања фестивала остало је мање од 48 сати, а Врњачка Бања је већ дочекала прве госте. Као и претходних година и овог лета на фестивал стиже више од 200 извођача, а очекују се посетиоци из преко 20 земаља света. Још мали број улазница који је преостао у продаји може се купити у свим пословницама Eventima и Gigs Tixa.

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial