Skip to content

Document Header

“Дај педалу раку 2017”

“Дај педалу раку 2017” published on
Пројекат “Дај педалу раку 2017” у организацији Женског центра “Милица” реализоваће се 1. и 2. октобра 2017. године.караван дај педалу
Општина Врњачка Бања подржала је реализацију пројекта „Дај педалу раку 2017“, који организују ЗЦ „Милица Врњачка Бања“ и експертска организација “Build Energy Team – BET”, под институционалним покровитељством Владе РС, Министарства здравља, Министарства омладине и спорта и ИЈЗ „Др Милан Јовановић Батут“, 1. и 2. октобра 2017. године.
Пројекат ће бити реализован спровођењем активности бициклистичког каравана праћеног бројним догађајима од Београда преко Крагујевца, Чачка, Краљева до Врњачке Бање, уз активно учешће и Града Ужице. Дочек учесника каравана у Врњачкој Бањи организован је 1.10.2017. године, у 18 часова, на Променади.
Другог дана, односно 2. октобра, са почетком у 11 часова, у Хотелу “Zepter” биће организован Округли сто на тему „ Како спречити и на време лечити карцином “ који има за циљ дефинисање основа за креирање и спровођење стратегије на нивоу Србије за континуирано и перманентно едуковање о малигним болестима ради спречавања и раног утврђивања и дијагностике болести и смањења стопе оболелих са смртним исходом, као и јачање сарадње државе са удружењима пацијената ради стварања једнаких услова квалитетног лечења пацијената оболелих од карцинома дојке у свим деловима Србије.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial