Skip to content

Document Header

Дебитантски наступ Бојане Брђовић у бикини фитнесу

Дебитантски наступ Бојане Брђовић у бикини фитнесу published on

Бодибилдинг и фитнес клуб „Буђелан Весна“ на челу са нашом суграђанком и прослављеном шампионком Весном Буђелан, постаје права мала фабрика успешних спортиста и такмичара.b.brdjovic 2

Низ добрих резултата које остварују чланови овог клуба недавно је наставила и Бојана Брђовић,  остваривши завидан пласман на свом дебитантском такмичењу у бикини фитнесу.

На Интернационалном купу „СРБИЈА ОПЕН“ 2018. одржаном у Новом Пазару 28. априла, на којем је наступило више од 150 такмичара и такмичарки из целог региона, наша суграђанка је на свом првом појављивању на сцени освојила високо 5 место, пласиравши се у финале. Интернационални судијски тим , састављен од искусних арбитара био је једногласан у оцени да је Бојана Брђовић стилски оставила најбољи утисак и да је пред њом светла такмичарска будућност.

Бикини фитнес је категорија у којој се поред мишићног тонуса, симетрије, избалансираности и пропорција, оцењују и понашање на сцени, такмичарски етикет и укупна појава. Зато не треба да чуди чињеница да је Бојана стилски била далеко различита од других, јер је то заштитни знак клуба из којег долази.b.brdjovic 1

“Претходно сам тренирала само рекреативно, а онда ми је тренер, Весна Буђелан предложила да се припремим за такмичење. Припреме су трајале релативно кратко, али сам знала да морам да будем дисциплинована и максимално испратим све савете тренера” – изјавила је Бојана за наше новине. “Ово такмичење је за мене било прелепо искуство, и с обзиром да сам била једина дебитанткиња задовољна сам резултатом. Свој успех дугујем свом тренеру, породици, дечку и осталим блиским људима који су ме подржавали. Следеће такмичење ће бити на јесен, где очекујем да ћу да покажем још бољу форму”.

Попут ње, сигурни смо да ће будућа такмичења донети још веће успехе за њу,клуб за који се такмичи и наше место.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial