Skip to content

Document Header

ДИВА ТУРИЗМА СРБИЈЕ – САЊА БАБОВИЋ

ДИВА ТУРИЗМА СРБИЈЕ – САЊА БАБОВИЋ published on

Под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација и Општине Врњачка Бања, а у организацији Удружења „Дива туризма“, у Кристалној сали Хотела „Цептер“ 8. новембра, одржан је избор за Омнитус Диву туризма Србије.

Уз своју лепоту, 15 девојака представило је исто толико туристичких дестинација Србије уз етно звук краја из ког долазе. Током четири изласка девојке су се представиле у моделима Драгане Мијатовић-Пејовић, Наташе Жупац, Милице Јовановић и Светлане Цеце Вуковић. Према речима Марине Ђорђевић, организаторке овог такмичења, једна дива поред спољашње лепоте мора поседовати и унутрашњу лепоту, пленити харизмом, али исто тако добро говорити стране језике.

„Пред нашом Омнитус Дива туризмом Србије је пут у главни град Камбоџе на светско такмичење Мис туризам Интернешнал, које ће бити одржано од 1-16. децембра 2019. године. На том такмичењу Дива туризма Србије имаће прилику да представи туристичке и природне потенцијале Србије, док ће и друге финаликиње имати прилику да се појаве на неком од 10 светских такмичења за које Удружење Дива туризма поседује лиценцу“, рекла је Марина Ђорђевић.

Жири у ком су биле јавне личности из света туризма, културе, моде, привреде и политике изабрао је да Омнитус Дива туризма Србије 2019, буде Сања Бабовић.

„Долазим из Чачка, а већ четири године живим и радим у Врњачкој Бањи. Студент сам на мастер студијама Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, док сам од недавно и део тима Хотела „Соларис“. Верујем да ћу на избору у Камбоџи на најбољи начин представити лепоте Србије, Чачка, али и Врњачке Бање коју већ сматрам својом“, рекла је победица такмичења Омнитус Дива туризма Србије.

Лента друге пратиље одлуком жирија припала је Теодори Веселиновић из Трстеника, док је Ана Миленковић из Врњачке Бање понела ленту друге пратиље.

С.У

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial