Skip to content

Document Header

Дочек Нове године у Врњачкој Бањи

Дочек Нове године у Врњачкој Бањи published on

У Врњачкој Бањи је све спремно за предстојеће празнике. Популарна Променада украшена је и ове године, а ту су и велика новогодишња јелка и врабац Гочко са капом Деда Мраза.Vrabac 22

Хиљаде светлећих лампиона и украса знак су да почиње празнично расположење. Хотелијери очекују велики број како домаћих тако и страних гостију за празнике ( Бугари, Македонци, Црногорци…).
Уколико буде снега, гостима ће у понуди бити дневно и ноћно скијање на планини Гоч која се налази на само 12 км од Врњачке Бање. Две стазе од по пет стотина метара су добро утабане и увече осветљене, док је цена ски пасса приступачна и износи 600 динара.
После скијања на Гочу најбоље је опустити се у неком од многих велнес  центара које Врњачка Бања нуди. Ту су и затворени базени са минералном водом. Ова комбинација дневне и ноћне активности многима је привлачна и добродошла.Paviljon NG VB
Врњачка Бања нуди и богат ноћни програм забаве у бројним кафићима, ресторанима и хотелима. У хотелу Соларис Ресорт за новогодишње празнике наступа Гоца Тржан, и тродневни аранжман за овај хотел је око 90.000 динара за целу породицу. У ову понуду је укључено и коришћење реновираног велнес центра на 1000 м2 чија је понуда јединствена у региону. Биће задовољни и они који током новогодишњих празника буду желели да провере и своје здравствено стање, јер то могу учинити у Специјалној болници “Меркур”, где тродневни аранжман са дочеком, репризом, медицинским услугама и коришћењем велнес  центра кошта 24.560 динара. У хотелу “Zepter” цена је 28.800 динара. Велики број ресторана и кафића спремило је своје понуде за новогодишњу ноћ са богатим музичким програмом,  а цене се крећу од 500 динара у кафићима па до 5000 динара у ресторанима.
Продаја новогодишњих аранжмана је изнад свих очекивања и хотелијери задовољно трљају руке.Goc ski staza

Туристичка организација у Врњачкој Бањи је за оне најмлађе госте припремила и дружење са Деда Mразом, Снежном краљицом и осталим другарима на Платоу код врапца, а оне старије очекује грејана ракија и гулаш од дивљачи.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial