Skip to content

Document Header

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ „ANNY STYLE AWARDS – КУЛТУРНИ ОСВРТ НА НАЈБОЉЕ“

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ „ANNY STYLE AWARDS – КУЛТУРНИ ОСВРТ НА НАЈБОЉЕ“ published on

Додела награда и признања личностима које су се истакле својим радом и обележиле годину, „ANNY STYLE AWARDS  – Културни осврт на најбоље“, одржана је 26. децембра 2020. године, у Хотелу „Zepter“, у Врњачкој Бањи.

Уз измењен концепт и садржај, први пут без публике, поштујући мере и друштвену одгвоорност, традиционална интернационална манифестација прилагођена је форми телевизијског снимања, 600-те јубиларне емисије „Anny style“.

Ана Пантић Рачић уручује признање Бобану Ђуровићу

„Иза нас је 600 недеља, 600 ТВ епизода у континуитету, 27.000 минута испуњених предивним гостима, догађајима, моментима, путовањима, атрактивним дестинацијама и најнеобичнијим кадровима који су нас издвојили из масе и довели до момента – када заједно, са најеминентнијим гостима, сарадницима, пословним партнерима можемо да сумирамо утиске као један велики тим, захваљујући коме ТВ емисија постоји и опстаје свих ових година. Кажу да је за младе –  путовање део едукације, а за старе део искуства. Ми смо овог пута за најбољу туристичу дестинацију одабрали праву оазу мира. Место где себе можете почастити свежим јутрима у којима вам се враћа елан, удишући планински ваздух Гоча уз лековите воде које окрепљују душу.  Туристичку дестинацију на којој можете осетити радост живота и уживати у лепоти наше земље“, истиче Ана Пантић Рачић, ауторка емисије „Anny style“, која се емитује на 35 телевизијских станица, широм Србије и Босне и Херцеговине, 12 година у континуитету, у преко 90 термина емитовања на недељном нивоу.

Председнику општине Врњачка Бања, Бобану Ђуровићу, уручена је награда за најбољу туриситчку дестинацију, као и признање за постигнуте резулате у областима привређивања и економског развоја Врњачке Бање. 

„Леп је осећај добити признање за свој рад. Бићу и потпуно отворен. Мој тим и ја само смо радили наш посао и трудили се да планове које смо осмислили реализујемо а, све у циљу да наши суграђани буду поносни на своје место у ком виде своју будућност, а туристи долазе јер уживају у благодетима природе и туристичких атракција. Иако сам рекао да је осећај леп, такође награде обавезују, да истрајете и да и даље будете иновативни“ истакаo је председник врњачке општине, Бобан Ђуровић.

Ђуровићу уручена награда за најбољу туристичку дестинацију и признање за изузетне резултате у областима привређивања и економског развоја

Награде за 2020 годину, добили су и: бренд  Blackbirdfield – Драган Смиљанић (Најбољи модни бренд ), Винарија Грабак – Милош Јовановић (Најбоља винарија Србије), СПД Раднички – Бојан Илић (Најбоља бизнис иновација), хотел „Zepter“  (Награда за најбољи хотел), Немања Пантелић (Најбоља трансформација у модном дизајну).

Добитници захвалница за сарадњу и допринос јачању културне сцене Србиje

Захвалнице за сарадњу и допринос јачању културне сцене Србије, добили су:  Туриситчка организација Врњачка Бања, Боран Павловић – директор ТО Крагујевац, Ђорђе Петровић – Лицидерско срце Врњачка Бања, Бојана Бељић – СБ Меркур, Марина Илић – модни дизајнер, Зоран Лазаревић – музички уредник и Петар Миљковић – фотограф.

Срђан Удовичић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial