Skip to content

Document Header

Дом здравља и Служба хитне помоћи на Lovefestu

Дом здравља и Служба хитне помоћи на Lovefestu published on

Годинама уназад током одржавања Lovefesta, Дом здравља „Др Никола Џамић“ даје медицинско обезбеђење и подршку, па је тако било и ове године.DOM ZDRAVLJA

-С обзиром да је ове године Lovefest трајао један дан дуже него претходних, и ми смо се организовали сходно томе па смо обезбедили дванаест екипа у саставу лекар, медицинска сестра и техничар. Екипе су дежурале сва четири дана фестивала од 23 сата до седам сати ујутру. Током трајања Lovefesta појачали смо екипе службе Хитне помоћи и подигли ниво безбедности лекара у приправности. Имали смо само три одласка за Краљево а све што смо могли, збринули смо на лицу места уз асистенцију наше Службе хитне помоћи. Могу да кажем да су са медицинске стране  четири ноћи овогодишњег фестивала биле поприлично добре, рекла је директорка Дома здравља „Др Никола Џамић“ др Весна Малићанин.
Захвалила волонтерима из целе Србије који су били у самом центру догађаја где се одржавао фестивал јер су они обавештавали екипу Хитне помоћи која је у року од два минута била на лицу места. Иначе, екипе Хитне помоћи биле су свих вечери фестивала позициониране на улазу на Lovefest.

А.С.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial