Skip to content

Document Header

Донаторско вече у хотелу „Фонтана“

Донаторско вече у хотелу „Фонтана“ published on

ПРИВРЕДНИЦИ ПОМОГЛИ „ЖЕНСКИ ЦЕНТАР МИЛИЦА“

Активности Удружења жена „Женски центар Милица“ из Врњачке Бање подржане су 15. јануара на донаторској вечери у хотелу „Фонтана“, износом од 145 хиљада динара. Куповином колача са знаком „Женског центра Милица“, уместо улазница, прикупљено је 23 хиљаде а на рачун овог удружења је уплаћено 122 хиљаде динара. Тај новац биће искоришћен за нормално функционисање удружења у овој години у којој обележава десет година рада и значајној подршци у лечењу и рехабилитацији оболелих од малигних болести.

-Захваљујем се свима који су подржали рад нашег центра и на указаном поверењу, у име корисница, њима то много значи, зато што знају да нису саме и ниједна жена у таквим тренуцима не сме да буде сама. Посебну захвалност имамо према хуманим људима, привредницима и локалној самоуправи који годинама уназад помажу наш рад, рекла је Весна Бонџић, председница „Женског центра Милица“.

-Ја сам посебно захвалан локалним привредницима, што су се одазвали и помогли да ово удружење има ефикаснији и бољи рад али и онима који не живе на територији општине Врњачка Бања.

„Женски центар Милица“ добио је од удружења „Наши Срби“ из Чикага, аутомобил „Сеат Ибицу“. Од оснивања, овај центар има подршку Винарије Грабак“ и „Ракије Дана“.Хотели „Цептер“ и „Фонтана“, свој допринос дају као домаћини донаторских вечери, а од ове године подршку имају од „Воде Врњци“ и „Алисе у земљи колача“. На донаторској вечери, су додељене захвалнице заслужним донаторима.

С. Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial