Skip to content

Document Header

Фантастичан успех џудиста “Гоча”

Фантастичан успех џудиста “Гоча” published on

На VI Међународном турниру ,,Џудо КУП Сребрно Језеро“, одржаном 10. јуна у Великом Градишту  у Хали спортова у организацији ЏК „ВГСК“ учествовала су и четири такмичара ЏК „Гоч“ из Врњачке Бање, на коме су остварили фантастичан успех.dzudisti goca 1

У категорији старијих пионира Андрија Петрашиновић (2004) у категорији до 60 кг освојио је друго место,сребрна медаља и диплома.
Ненад Савковић (2004) у категорији до 73 кг- прво место,златну медаљу и диплома.

У категорији кадеткиња Тијана Пљеваљчић (2003) у категорији до 52 кг заузела је друго место,сребрна медаља и диплома, када су кадети у питању Владимир Јевтић (2001) у категорији до 73 кг –освојио је  треће место место, бронзану медаљу и диплома .

Турнир је трајао два дана – 9. и 10. јуна. Првог дана су наступали полетарци и млађи пионири, а другог дана су наступали старији пионири-пионирке кадети и кадеткиње и јуниори и јуниорке, где су џудисти „Гоча“ показали своје вештине у најбољем светлу.

На турниру је учествовало 132 такмичара из 26 клуба. Поред клубова из Србије наступали су и клубови из Македоније (Прилеп), Републике Српске (Бања Лука и Лукавац).

 

Н .П.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial