Skip to content

Document Header

ГИМНАЗИЈАЛЦИ КРЕАТИВНИ У МАСКИРАЊУ

ГИМНАЗИЈАЛЦИ КРЕАТИВНИ У МАСКИРАЊУ published on

Једна од активности пројекта „ПУЗЛА“ који спроводи Ученички парламент Гимназије Врњачка Бања, а финансира Унија средњосколаца Србије.maskenbal gimnazija vrnjacka banja

Једна од активности пројекта „ПУЗЛА“ који спроводи Ученички парламент Гимназије Врњачка Бања, а финансира Унија средњосколаца Србије (Union of secondary school students of Serbia) у оквиру пројекта „Средњошколци за средњошколце“, овога пута у виду маскенбала и караока, реализована је 23. јануара 2016. године, у просторијама Школе.
Иновативним маскама, учешћем у караокама и, пре свега, захваљујући свом расположењу и доброј вољи, ученици су уживали у овом виду забаве и ваннаставне активности. У маскенбалу је учествовао велики број гимназијалаца. Била је то прилика да искажу своју креативност, да испоље позитивну енергију као и да покажу да је енергија младих невероватна. Караоке су радо прихваћена забава која увек изнедри талентоване певаче.

Дан друштвених игара, такође активност пројекта „ПУЗЛА“ организован је 16. јануара.

 Ученици су имали прилику да се забаве и одмере снаге уз разнолике друштвене игре, а придружило им се и неколико професора, који су учествовали или посматрали реализацију активности. 

М.Ст.Ј. 

КИНЕСКИ ТУРИСТИ БОРАВИЛИ У БАЊИ

Хотела „Фонтана“ довео и прву већу групу туриста из
Кине.

Поред гостију из Шпаније и са Кипра, који су редовни гости на недељном нивоу, ове године је менаџмент Хотела „Фонтана“ довео и прву већу групу туриста из Кине. Од 5. до 8. августа, у хотелу је боравило 110 гостију, пристиглих у индивидуалној организацији. Заимљиво је да су Кинези врло захтевни гости, бар према речима посленика Хотела „Фонтана“ којима је драго да су изашли у сусрет свим њиховим потребама. Судећи по изјавама неких од њих, одушевљени су парком и изгледом Врњачке Бање као и љубазношћу особља самог хотела.

С. Станојчић

Please follow and like us:
error20

Please follow and like us:
error20

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial