Skip to content

Document Header

ГИМНАЗИЈАЛЦИ КРЕАТИВНИ У МАСКИРАЊУ

ГИМНАЗИЈАЛЦИ КРЕАТИВНИ У МАСКИРАЊУ published on

Једна од активности пројекта „ПУЗЛА“ који спроводи Ученички парламент Гимназије Врњачка Бања, а финансира Унија средњосколаца Србије.maskenbal gimnazija vrnjacka banja

Једна од активности пројекта „ПУЗЛА“ који спроводи Ученички парламент Гимназије Врњачка Бања, а финансира Унија средњосколаца Србије (Union of secondary school students of Serbia) у оквиру пројекта „Средњошколци за средњошколце“, овога пута у виду маскенбала и караока, реализована је 23. јануара 2016. године, у просторијама Школе.
Иновативним маскама, учешћем у караокама и, пре свега, захваљујући свом расположењу и доброј вољи, ученици су уживали у овом виду забаве и ваннаставне активности. У маскенбалу је учествовао велики број гимназијалаца. Била је то прилика да искажу своју креативност, да испоље позитивну енергију као и да покажу да је енергија младих невероватна. Караоке су радо прихваћена забава која увек изнедри талентоване певаче.

Дан друштвених игара, такође активност пројекта „ПУЗЛА“ организован је 16. јануара.

 Ученици су имали прилику да се забаве и одмере снаге уз разнолике друштвене игре, а придружило им се и неколико професора, који су учествовали или посматрали реализацију активности. 

М.Ст.Ј. 

ГРАДИЋЕ СЕ ХОТЕЛ „ТРИ КОЦКЕ“

У Врњачкој Бањи предвиђена је изградња апарт-хотела „Три коцке“.

У Врњачкој Бањи предвиђена је изградња апарт-хотела „Три коцке“. Хотел са 32 апартмана имаће романтичарску фасаду, а са источне стране ће излазити на улицу Цара Душана, у самом центру. Инвеститори пројекта су компаније „Мафи Гроуп“ и „Нискоградња Ас-инвест“ из Београда.

Идејно решење израдио је Душан Лазовић из пројектног бироа „Студио Архитектон“ из Врњачке Бање. Као подлога за израду урбанистичког пројекта и идејног решења коришћен је катастарско–топографски план који је израдила Геодетска радња „МГ-МАП“ из Трстеника.

У подрумском делу је планирана гаража за паркирање, док је у северозападном делу хотела пројектован велнес центар.

Парцела на којој ће хотел бити изграђен je површине 912 квадрата. Објекат је према урбанистичком пројекту састављен из подрума, приземља, два спрата и повученог спрата, а простираће се на површини од око 2.238 квадрата.

У приземљу хотела је планирана рецепција, лоби бар и кафе ресторан са сопственом кухињом и пратећим садржајима. У подрумском делу је планирана гаража за паркирање са армирано-бетонском рампом, док је у северозападном делу хотела пројектован велнес центар, који је преко унутрашњег  степеништа и лифта повезан са свим етажама у објекту.

 У оквиру објекта планирано је 15 паркинг места. Планирано је и озелењавање на 30% парцеле, као и прикључци на водоводну и канализациону мрежу, на електро мрежу, гасну инсталацију, телекомуникације и путну инфраструктуру.

С.Станојчић

Please follow and like us:
error20
Tweet 20

Please follow and like us:
error20
Tweet 20

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial