Skip to content

Document Header

ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗАСАДИЛИ ПЛАТАН

ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗАСАДИЛИ ПЛАТАН published on

Ученици I -1 Гимназије Врњачка Бања, школске године 2015/2016, учествовали су у акцији  донације садница за паркове.gimnazijalci vrnjacka banja

Ученици I -1 Гимназије Врњачка Бања, школске године 2015/2016, учествовали су у акцији  донације садница за паркове Врњачке Бање коју је 2013. године покренуло Јавно предузеће за газдовање заштитним шумама „Борјак“. Ученици су  са одељенским старешином, Драгославом Ђуровићем купили и засадили своје дрво генерације (Platanus acerifolia).

Лазар Премовић, Матија Чеперковић, Стефан Грујић, Ненад Илић, Лазар Јанковић, Матија Вилимоновић, Кристијан Црноглавац, Ана Костић, Бојана Петричковић, Тамара Француз, Ивона Стефановић, Биљана Протић, Теодора Марић, Јована Ђурђевић, Ивона Петровић, Миљана Радојевић, Марија Сарамандић, Марина Михајловић, Анђела Драгојевић, Сара Мијајловић и Андрија Луковац биће у прилици да својој деци и унуцима, једног дана, покажу платан који су засадили као гимназијалци и да се присете ђачког доба и младости.

М.Ст.Ј. 

ОТВОРЕН ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН У ВРЊЦИМА

Министар државне управе и локалне самоуправе, Бранко Ружић и председник општине Врњачка Бања, Бобан  Ђуровић, отворили су новосаграђени фудбалски терен  29. октобра 2019. године у Врњцима.

Отварању су поред бројних грађана Врњачке Бање и мештана Врњаца, присуствовали председник СО Иван Радовић, заменик председника Општине Иван Џатић, заменик председника СО Дане Станојчић, одборници СО, директори јавних предузећа и установа и спортски радници.

Вредност ове инвестиције је 25 милиона динара и то из буџета Министарства 11,5 милиона динара и 13,5 милиона динара из буџета локалне самоуправе. Површина терена је 7.200 м2, са системом за аутоматско заливање терена, природним бусенима траве и заштитном оградом.

Након свечаног отварања, на новосаграђеном фудбалском терену који одговара прописима за професионално такмичење, малишани школе фудбала са територије општине Врњачка Бања, одиграли су прву утакмицу.

Изградња оваквог терена битно доприноси развоју спортског туризма и Врњачкој Бањи и стварању услова за долазак спортиста из фудбалских клубова из земље и иностранства.

С.Станојчић

Please follow and like us:
error20

Please follow and like us:
error20

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial