Skip to content

Document Header

ГОДИНА УСПЕХА ЗА ТУРИЗАМ И ПРИВРЕДУ ВРЊАЧКЕ БАЊЕ

ГОДИНА УСПЕХА ЗА ТУРИЗАМ И ПРИВРЕДУ ВРЊАЧКЕ БАЊЕ published on

Новогодишњи коктел привредника у „Тонантију“

И на крају 2019. године, већ традиционално, председник Општине Бобан Ђуровић, у име локалне самоуправе,  организовао је новогодишњи коктел привредника, 21. децембра, овог пута у хотелу „Тонанти“.

-Привредници Врњачке Бање пружали су велику подршку Општини протеклих година, а данас када је Врњачка Бања туристички и привредно врло успешна, партнерски однос између привредника и локалне самоуправе, унапредићемо још више, рекао је председник Општине Бобан Ђуровић у поздравној изјави на почетку коктела. Он је нагласио да су локални привредници који се не баве туризмом, одржали  Врњачку Бању у тешким временима 2012. године и раније, не због политике, већ због чињенице да тих година туризам у нашем месту готово да није ни  постојао.

-Наш циљ је, не само да Врњачку Бању вратимо на трон туристичких дестинација, већ да је ту држимо у будућности, наставио је председник врњачке општине. Захвалан сам Вама, локалним привредницима, пре свега на разумевању. Није битна политика, ни појединац, битно је да ли се наша Бања развија у правом смеру. Ђуровић се захвалио и привредницима који нису из Врњачке Бање, а инвестирали су овде. Речи захвалности упутио је и ЈП „Путевима“ Србије које је помогло у уређењу путне инфраструктуре, „Електропривреди“ Србије, а посебно Влади Републике Србије и ресорним министарствима који су, како је нагласио, препознали важност улагања у туризам и у Врњачку Бању. На новогодишњем коктелу привредника било је око 250 званица, а један од њих био је и Срђан Ђоковић, који је и редован гост хотела „Тонанти“. Сваке године, сусрети привредника и представника локалне самоуправе одржавају се у другом хотелу, а на крају ове, новогодишњи коктел одржан је у првом са пет звездица у Врњачкој Бањи, хотелу „Тонанти“. Директор овог хотела Александар Гвоздић, изразио је задовољство због чињенице да је поред постојећих, Врњачка Бања, захваљујући хотелу „Тонанти“ добила и виши квалитет туристичких понуда и услуга.

С. Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial