Skip to content

Document Header

Green Velvet стиже на Lovefest Fire 14. априла у Београд

Green Velvet стиже на Lovefest Fire 14. априла у Београд published on

Изгледа да је Lovefest  ове године одлучио да не престаје са изненађењима све до августа и дванаестог издања чувеног фестивала из Врњачке Бање.Green Velvet 1

После најаве да Loco Dice и ди-џеј Guti ,  2. фебруара долазе у београдски Хангар, већ у априлу на истом месту Lovefest понавља спектакл и то са живом легендом Чикаго хаус сцене Green  Velvetom.
Curtis Jones , познат и под псеудонимом Cajmere, а свету најпознатији под култним именом Green Velevet после готово пет година поново долази у Србију. Аутор култних електронских нумера „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“, “Percolator” и бројних других које су снажно утицале на цео један музички жанр, ове године обележава 25 година рада.
На срећу клабера широм света, Jones је напустио мастер хемијског инжењеринга и постао Green Velvet, име које је обележило више од две деценије музичке сцене. Светски ди-џеј маг своју каријеру стварао је деведесетих година у Чикагу, одакле су поникле неке од најпознатијих песама. Познат као велики ексцентрик, Green Velvet  је своје име добио због зелене косе и сајберпанк изгледа. Више и од имиџа, оно што га је издвајало од остатка ди-џеј сцене било је коришћење сопственог вокала у наративном маниру.
На београдски Lovefest Fire, Green Velvet  доноси и песме са новог албума, чији називи између осталих носе поруке “Think”, “Rise” и “Be fearless”. Осим светске легенде 14. априла на бини, за коју се и овог пута спрема специјална сценографија, наступиће и Дејан Милићевић, као и Мањане и Никола Вемић у б2б сету. Улазнице су већ у продаји.Green Velvet 2
Улазнице за априлски Lovefest Fire већ су у продаји, а ограничена количина карата може се купити по цени од 800 динара у свим пословницама Евентима и Gigstixa. Карте се могу наручити на и кућну адресу преко сајта www.lovefest.rs.

 Више информација о догађају, као и ограниченој количини VIP  карата можете сазнати OВДE.

Membership картице у продаји од 20 h вечерас!

Најватренији фанови Lovefesta вечерас у 20 h имаће прилику да по посебним ценама купе лимитирану серију Membership картица за 2018. годину. У оквиру понуде постоје четири различита пакета у оквиру којих је могуће одабрати све од базичне понуде до Platinum картице, која омогућава улазак на све Lovefest догађаје до краја године. Више о пакетима и начину поручивања можете сазнати OВДE.  .

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial