Skip to content

Document Header

Хуманитарна акција Угоститељско-туристичке школе

Хуманитарна акција Угоститељско-туристичке школе published on

Доброчинство је једино благо које се повећава дељењем. У то су нас уверили ученици УТШ.Humanitarna predstava UTS 2

Драмска секција Угоститељско-туристичке школе коју води професорка српског језика и књижевности Данијела Васовић, приредила је 4. априла на сцени врњачког Биоскопа несвакидашње „Вече шале, хумора и смеха“ у оквиру хуманитарне акције „Друг – другу“. Идеја је била да се прикупи новац за ученике УТШ, матуранте који нису у прилици да плате матурско вече.
Једночасовни драмски програм у више сегмента веома брзо је пролетео. Глумци су успели да заокупе пажњу публике, са лакоћом су изнели улоге. Успешно су интерпретирали духовите дијалоге и у потпуности разгалили гледаоце који су бурно аплаудирали. Мисија је успела, биоскопском двораном се проламао гласан смех.
– Ова генерација матураната није имала ниједну екскурзију, па смо сматрали да би било лепо да бар матурско вече сви прославе и да им оно остане у сећању, рекла нам је проф. Данијела Васовић.
Ученици УТШ ће на добровољној бази, колико су у могућности, у оквиру својих одељења сакупити новац и уплатити га на ученички рачун.Humanitarna predstava UTS1
Чланови Драмске секције су: Немања Панић, Игор Минић, Ђорђe Јанковић, Никола Јовановић и Јована Вранић. Програм су водили Филип Шћеловић и Магдалена Јевђић која је отпевала две нумере. Шћеловић се захвалио директорки Јелени Чеперковић и професорима на подршци.
М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial