Skip to content

Document Header

Хуманитарна манифестација “Дај педалу раку”

Хуманитарна манифестација “Дај педалу раку” published on

Женски центар Милица, од 1.- 3.10.2016. године, организује манифестацију „Дај педалу раку“.lmilica

Циљ ове манифестације је да бициклизмом повеже људе из малих и великих места у Србији и скрене пажњу на значај превентивних прегледа жена. На путу до Врњачке Бање учесници каравана обићи ће и неколико градова Србије уз задржавање на неколико пунктова подршке: у Београду, Крагујевцу, Чачку и Краљеву.

У оквиру манифестације биће организован јавни час (Спортски дан) који је планиран за 2.10.2016. године, од 14 часова, на Стадиону малих спортова „Коцка“ у Врњачкој Бањи, након чега ће, у 15,30 часова, бити организован дочек учесника каравана на платоу испред Хотела „Звезда“. Трећег дана, односно 3.10.2016. године, у 10,30 часова, у згради Термоминералног купатила биће одржан стручни скуп „Дај педалу раку“.milica-sportski-dan

Подршку манифестацији „Дај педалу раку“ дали су Министарство здравља Републике Србије, Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“, ЈИЦА (Јапанска агенција за међународне односе), Бициклистички савез Србије, Министарство омладине и спорта, Општина Врњачка Бања, Спортски центар Врњачка Бања, Град Београд, Град Крагујевац, Град Чачак, Град Краљево, Град Ужице, и спортски савези Чачка, Крагујевца, Краљева и Врњачке Бање.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial