Skip to content

Document Header

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ published on

ЦРНОГОРСКА ЗВЕЗДА ЏИМИ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

У Клубу „White“, 17. априла ове године, одржан је хуманитарни концерт за породицу Kовачевић из Ужица, који је организован у сарадњи предузетника како Врњачке Бање тако и Србије.

Под покровитељством предузетника, Врњчани су поново показали хуманост на делу и помогли породици Kовачевић, како би живот мајке Наташе и њено троје деце Душана, Илије и Давида био што лепши и бољи. Упркос временским условима који су покушали да спрече хуманитарни концерт, брзом реакцијом главног организатора и председника ОО Републиканске странке Драгана Богдановића, концерт је ипак одржан.

Пред врњачком публиком,  по први пут, у Врњачкој Бањи концерт је одржао Никола Ђорђевић Џими, млада естрадна звезда из Црне Горе и велики црногорски хуманитарац, који је својом позитивном енергијом и добрим вокалом подигао Врњчане на ноге.

–  Посебна ми је част да сам гост Врњачке Бање и Србије уопштено, а још већа част учествовати у хуманитарној активности, као што је ова, где смо се окупили да помогнемо једној породици.Увек се радо одазивам свим хуманитарним акцијама у мојој родној Црној Гори, али никада до сада нисам певао у Србији. Kада ме је мој пријатељ, ваш хуманитарац Драган Богдановић позвао да дођем у Врњачку Бању на овај концерт, био сам одушевљен идејом, прихватио да дођем и дам свој допринос у пружању помоћи комшијама из суседне земље Србије, рекао је Никола Ђорђевић.

Након наступа Николе Ђорђевића Џимија, Врњчане су забавиле и наше звезде естраде Гастоз, Јелена Kрунић, Урош Зивковић, Срећко Kречар, LIMMA, као и наша Врњчанка Марина Радосављевић, за најбољи афтер парти био је задужен наш диџеј МАКСА, а хуманитарна журка трајала је до раних јутарњих часова.

Химанитарном концерту је присуствовала и породица Kовачевић, самохрана мајка Наташа и њени синови Душан, Илија и Давид, који су се захвалили Драгану Богдановићу организатору концерта, свим Врњачким предузетницима, али и певачима који су прихватили да певају на хуманитарном концерту, посебно младом певачу Џимију који је чак из суседне земље дошао у Врњачку Бању да им помогне.

– Ово је још једна од хуманитарних акција које смо организовали и наравно није крај, јер смо потребни још многим породицама. Очекујте још један концерт за породицу Kовачевић до њиховог коначног усељења у нову кућу и новог живота, лепшег и бољег. Ја сам неко ко је много захтеван као особа и када је рад у питању, тако да и после максимума тражим још више. Морам да напоменем да сам презадовољан што су моји пријатељи са естраде вечерас у Врњачкој Бањи да заједно помогнемо овој породици, да Врњачка Бања покаже хуманост, а посебно сам као домаћин и организатор презадовољан доласком црногорске младе звезде Џимија, једног великог уметника црногорске естрадне сцене и још већег хуманитарца. Вечерас су Врњачкој Бањи свој заједнички концерт поклонили мени драги људи и моји лични пријатељи што ми је посебно драго, рекао је Драган Богдановић организатор хуманитарног концерта.

Захваљујемо се онима који су подржали хуманитарни концерт и дали свој велики допринос за пружање помоћи породици Kовачевић.

Генерални спонзори хуманитарног концерта су туристичка агенција „Мондорама“ из Ниша и BSP group Београд, а покровитељи концерта били су Град Kраљево, Хотел „Цептер“,“ Соларис ресорт“, Апартмани „Шумадија“, Апартмани „Бели Бор“, Салус обезбеђење, ТX таxи, Винарија „Грабак“, „Ракија Дана“, Штампарија „Драмит“ Београд, Штампарија „Цицеро“ Ново Село, Штампарија „Eco copу“ Врњачка Бања и Клуб „White“, као и медијски спонзори концерта РТВ ВРТ, Радио Бања Двојка, Миx ТВ и ТВ Happy.

 Рајка Вечерина, ПР председника ОО

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial