Skip to content

Document Header

ИДЕАЛАН ЗИМСКИ РАСПУСТ У „МЕРКУРУ“

ИДЕАЛАН ЗИМСКИ РАСПУСТ У „МЕРКУРУ“ published on

Време школских распуста савршено је за путовања и одмор са породицом.  Распуст проведен ван куће или ван града учиниће да се осећате растерећеније

Време школских распуста савршено је за путовања и одмор са породицом.  Распуст проведен ван куће или ван града учиниће да се осећате растерећеније, јер ћете уз дружење са породицом на кратко заборавити на све што вам у свакодневном животу представља извор стреса, а Врњачка Бања је савршено место да све ово остварите. Након времена проведеног у природном бањском амбијенту, деца ће бити одморнија, па ће лакше приступати и школским обавезама и домаћим задацима.

У „Меркуру“ родитељи могу уживати у релакс садржајима док се деца купају у базенима са минералном водом а баке и деке могу искористити боравак у „Меркуру“ за контролу здравља.

Све то је омогућено уз „Меркурове“ специјалне пакете за зиму 2019/20. који су богати садржајима и услугама уз атрактивне цене и комфоран смештај у самом центру Врњачке Бање. Гастрономски ужитак богате „Меркурове“ кухиње, учиниће ваш породични одмор комфорним и пријатним. Купање у базену са минералном водом и шетње парком Врњачке Бање прекривеним снегом,  постаће део ваших најлепших успомена са распуста, уз пакете специјално креиране за релаксацију и одмор – „За сваки џеп“ и „Одмор за душу и тело“.

Боравак у „Меркуру“ током зимског периода има и ценовну предност, обзиром да су цене свих специјално креираних пакета и до 17% ниже од регуларног ценовника. Уз могућност ране резервације, која омогућава да на време испланирате свој одмор и изаберете смештај баш по вашој мери, остварује се додатни попуст од 5%. Деца до 7 година у оквиру свих пакета добијају услуге смештаја и исхране гратис, уз специјалне погоности и за децу узраста од 7 до 12 година.

Уз све предности пакета који важе до краја марта – „Меркур“ и Врњачка Бања постаће Ваша омиљена дестинација ове зиме. Бањски боравак савршена је опција за одмор на распусту – јер нуди здравље и уживање за целу породицу!

Б.Б.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial