Skip to content

Document Header

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ КУП „СРБИЈА ОПЕН 2019“

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ КУП „СРБИЈА ОПЕН 2019“ published on

УСПЕШАН НАСТУП ВРЊЧАНКЕ У КАТЕГОРИЈИ БИКИНИ ФИТНЕС

Врњачка Бања је на правом путу да оправда некадашњу титулу српске престонице фитнеса и бодибилдинга. Захваљујући стручном раду тренера Весне Буђелан у последњих пар година имали смо прилику да на највећа државна такмичења испратимо неколико нових и перспективних такмичара и такмичарки, нарочито у категорији бикини фитнес.

Овој групи се однедавно прикључила и Александра Росић, која је недавно наступила на Интернационалном купу „СРБИЈА ОПЕН 2019“. Након само пар месеци припреме, Александра је наступила у категорији бикини фитнес до 166 cm и стилом који се гаји у ББК „Буђелан Весна“ побрала симпатије присутних, притом освојивши четврто место у својој категорији.

Бикини фитнес је женска категорија која се сматра најлепшом и најженственијом јер се не тражи превелика мишићавост и преизраженост мишића већ се акценат ставља на целокупан стајлинг као и презентацију на бини.

– Била сам узбуђена и срећна због првог наступа и драго ми је да сам уз стручну подршку свог тренера, Весне Буђелан, на овакав начин направила прве кораке на степеницама ка, надам се, будућем успеху, изјавила је Александра за наше новине.

Предраг Николовски

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial