Skip to content

Document Header

ИСИДОРА ПРВА НОВОРОЂЕНА ВРЊЧАНКА

ИСИДОРА ПРВА НОВОРОЂЕНА ВРЊЧАНКА published on

Биљана (38) и Предраг Нишевић (47) из Новог Села, поносни су родитељи малене Исидоре која је прворођена беба у врњачкој Општини у 2020-ој години. Наиме, 4. јануара у краљевачком Породилишту у 19.45 часова дошла је на свет прелепа девојчица тешка 4.150 грама, дугачка 54 cm. Искористили смо прилику да посетимо породицу Нишевић, заједно са патронажном сестром Снежаном Ивковић која је била у редовном обиласку новорођенчета.

Мама Биљана и тата Предраг могу да се похвале са још две кћерке. Драгана има 15, а Анђела 11 година.

– Јако сам срећна што сам добила још једну сестру. Као најстарија, трудићу се да помажем мами, али пружаћу и велику подршку мојим млађим сестрама, каже нам Драгана.

И Анђела са задовољством помаже мами око бебе, а колико је привржена млађој сестри показује и то да врло радо од свог џепарца купује секи играчкице.

– Срећна сам, задовољна, испуњена мајчинском љубављу! Старије кћерке ће порасти, отићи својим путем, а супруг и ја нећемо бити усамљени, јер ће са нама бити Исидора, рекла нам је Биљана.

Биљана и Предраг доселили су се из Хрватске, 1995. године. Упознали су се 2003. године и убрзо отпочели заједнички живот да би током година своју љубав крунисали са три дивне кћерке.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial