Skip to content

Document Header

“Iwa centar” добитник је Велике златне медаље на Новосадском сајму туризма

“Iwa centar” добитник је Велике златне медаље на Новосадском сајму туризма published on

Овогодишњи Међународни сајам туризма у Новом Саду, одржан од 29. септембра до 1. октобра  донео је Врњачкој Бањи три Велике златне медаље. Њени добитници су „Iwa centar“- wellness и апартмани, ресторан „Три голубице“ и апартмански комплекс „Solaris Resort“.iwa-4

„Iwa centar“ налази се у прелепом и мирном делу Бање, у насељу Рај, удаљеном 500 метара од центра, минералних извора, ресторана, кафића.

Власница центра , Рајка Регоје, коју сви у Бањи знају као Бебу, успешна пословна жена, 1992. године била је приморана услед ратног вихора на простору бивше Југославије, да са супругом напусти родно Сарајево. Пут је довео у Врњачку Бању, где је ова храбра жена кренула од нуле, остварила свој сан, створивши оазу  мира, одмора , релаксације.

Апартмани и wellnes „Iwa centar“  носе име Бебине ћерке Иве, седамнаестогодишње ученице Шумарске школе у Краљеву.iwa-1

Од свог оснивања 1. јула 2007. године, добитник је низа престижних награда на Међународном сајму туризма у Новом Саду. Прве године рада 2007. добитник је Златне медаље за квалитет услуга: 2008. година тaкође је била резервисана за Златну медаљу за квалитет услуга, а већ следеће 2009. г. заслужено су   добили  Велику златну медаљу за wellness и апартмане; 2010. г. Диплома са Златном плакетом за висок квалитет wellness и   spa  услуга: 2011. г. Диплома са Златном плакетом за квалитет и иновације у wellness  и spa програму ; 2012. г. Диплома са Златном плакетом за иновације у wellness  и spa програму, као и 2016. г. Велика златна медаља за дугогодишњи квалитет смештајних капацитета, као  wellness  и spa услуга. Од организатора Сајма добили су обећање да ће се следеће могу надати пехару за изузетан квалитет услуга.

Прво што се примети када дођете у „Iwa centar“  је беспрекорна чистоћа, напросто све блиста. Стиче се утисак  као да је овог тренутка отворен,  потпуно нов. У сваком детаљу , цвету, вази, слици,  топлина и љубав коју је Беба уткала у свој рад, одишу сваким милиметром.

Од садржаја који су заступљени у wellness –у су масажа, ђакузи, сауна, парно купатило, солaријум, тепидаријум, фригидаријум, вита бар.iwa-2

Апартмани су опремљени тако да могу задовољити и најзахтевније госте. Садрже комплетну кухињу, ТВ са кабловским програмом, ДВД плејер, купатило са туш кабином. За све госте је обезбеђен паркинг простор са видео надзором уз могућност коришћења подземне гараже, а такође је обезбеђен и креветац за децу.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial