Skip to content

Document Header

Излет у Дино парк за младе Врњчане

Излет у Дино парк за младе Врњчане published on

Дино парк највећи  је едукативно-забавни парк у Југоисточној Европи на површини од 6,5 хекатара, и налази се у самом срцу Златибора.dino park sastanak

 Састанак са представницом Дино парка Славицом Србиновском, ПР менаџерком ,  уприличен је 21. јуна у кабинету председника општине Врњачка Бања, Бобана Ђуровића, а повод доласка је реализација акције у којој ћедеца из Врњачке Бање посетити Дино парк.

По речина Славице Србиновске Дино парк Златибор покренуо је акцију да свако дете у Србији бар једном посети овај забавни парк, који је далеко од градске гужве и буке у чистом ваздуху у боровој шуми.  Дино парк Златибор  један је  од највећих едукативно забавних паркова у Југосточној Европи, који се протеже на 6,5 хектара површине. Од  ере диносауруса са 24 њихове мултимедијалне реплике и доба креде и јуре, до света нове технологије, посетиоцима је омогућена јединствена вишечасовна забавна и едукативна авантура.   Дино парк Златибор нуди могућност уживања, оаза  је мира и незаборавне авантуре од прве до сто прве године.dino park 1111

Општина Врња Бања и Дино парк Златибор дарују деци Врњачке Бање бесплатан једнодевни излет. Ту групу чине најуспешнија деца из области спорта, друштвених и природних наука (добитници Вукове дипломе, децу која су добитници престижних награда са државних и међународних такмичења, најуспешније најмлађе спортисте) као и децу која немају најсрећније детињство.  Преко 500-700 деце из Врњачке Бање је већ посетило парк. Остварили смо сарадњу са Предшколском установом  као и са осталим шаколама. Дино парк Златибор који ће  30. јуна прославити свој први рођендан, за годину дана  је посетило око 190  хиљада људи. Радује нас то што ће овакав центар бити ускоро и у Врњачкој Бањи и што ћемо моћи и ми да пошаљемо децу са Златибора код вас.

Излет се састоји од Дино водича, домаћина парка који ће им показати парк, такође бесплатна ужина и коришћење свих садржаја у складу са њиховим годинама. Време боравка у парку тог дана није ограничен. Општина Врњачка Бања препознала је циљ и значај ове акције  и своју децу шаље пут Златибора  већ у септембру месецу“.

„Са великим задовољством смо прихватили позив компаније  Дино парк да заједно учествујемо у пројекту  у коме ћемо као општина Врњачка Бања  даривати деци једнодневни излет  у Дино парк. Овом приликом похвалио бих  овакву одлуку менаџмента  ове компаније, и с друге стране показали смо једну врсту  друштвене одговорности и социјалне политике  да пре свега, најбољима и онима који су освојили престижне награде из области природних и друштвених наука, области спорта, културе и свега  онога што је на неки начин подигло имиџ наше општине, као   и сва деца која спадају у категорију социјално угрожене деце,  општина Врњачка Бања ће у сарадњи са Дино парком  обезбедити превоз и водича , а компанија Дино парк им је обезбедила  једнодневни бесплатни боравак уз коришћење свих  ресусра  и капацитета .  Општина ће овај програм спровести у септембру месецу , када деца крену у школу. Тачан број деце која ће добити могућност  да буду посетиоци Дино парка  знаће се од 1. до 5. септембра и очекујем  да ће сви они који ће по први пут имати шансу да буду у Дино парку  буду  презадовољни и да понесу лепе утиске са Златибора. Оно што бих додао јесте да општина Врњачка Бања интензивно ради  у сарадњи са овом компанијом  је да се један вид Дино парк направи и у Врњачкој Бањи, али у нешто мањој форми, и да следеће године већ дочекамо нове туристе , децу који ће доћи у посети Дино парку у Врњачкој Бањи“  изјавио је овом приликом Бобан Ђуровић.

 

Н. П.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial