Skip to content

Document Header

Још један успех сјајног Срећка

Још један успех сјајног Срећка published on

Наши читаоци се сећају да смо пре пар месеци писали о невероватном успеху младог спортисте Срећка Спасића из Врњачке Бање у једној од најтежих спортских дисциплина, bench press-у.Srecko Spasic

Након првог појављивања на такмичењу на којем је том приликом освојио златну медаљу, наш суграђанин Срећко вратио се у Врњачку Бању са још једним, најсјајнијим одличјем.

Powerlifting клуб Вршац већ преко 20 пуних година организује отворено првенство Вршца у bench press-у. Овим најстаријим такмичењем у нашој држави отвара се први део такмичарске сезоне у овој години. Срећко, који тренира у клубу прослављене такмичарке Весне Буђелан, представљао је почетком месеца априла Врњачку Бању у категорији до 105 кг, која је била најизазовнија због највећег броја пријављених такмичара, овог иначе врло квалитетног такмичења. Сигурном техником, стратегијом замишљеном од стране тренера Весне Буђелан, срцем и снагом Срећко је у последњем од три дозвољена покушаја претекао водећег и подигавши 182,5 кг обезбедио себи, али и нашем месту још једно злато. Такође имао је и трећи најбољи резултат у односу на све категорије, претекавши тако далеко искусније такмичаре.

Питали смо Срећка о утисцима и плановима, на шта је овај пре свега узорни, и атлета за пример одговорио скромно, у духу правог спортисте: „Захвалност пре свега дугујем свом тренеру и клубу, на помоћи и подршци. Даље, у плану ми је припрема за државно првенство, а затим и интернационална такмичења. Сигуран сам да ћу уз стручни тренинг и подршку остварити још бољи резултат, за наше место и клуб у којем вежбам”.

Нама остаје само да Срећку честитамо и пожелимо му још више успеха у даљој каријери.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial