Skip to content

Document Header

КАРАВАН КОЗМЕТИКЕ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

КАРАВАН КОЗМЕТИКЕ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ published on

Промотерски аутобус козметичког бренда „Голден Роуз“, турске компаније  „Еркул Козметикс“, био је стациониран 22. јуна испред хотела „Цептер“ у Врњачкој Бањи.

„Еркул козметикс“ је једна од водећих компанија у козметичком сектору, од оснивања 1983. године инсистира на високом квалитету и разумним ценама. Ова турска компанија производи и козметику попут кремастих подлога, компактних руменила, сенки за очи, маскара, кармина, сјајева за усне и лакова за нокте водећи бренд је „Голден Роуз“. Ове године, овај караван козметике промовише бренд компаније у преко 50 градова Србије. Професионални шминкери, који поред бесплатног шминкања, посетиоцима свог путујућег штанда предлажу козметичке савете и информације о новим производима, омогућили су купцима својих производа да их пре куповине испробају, што је привукло велику пажњу гостију и мештана.

„Еркул козметикс“  је један од пет највећих произвођача лакова за нокте у свету и има успеха и ван граница Турске јер извози производе у 86 земаља света, укључујући Америку, Северну Африку, Блиски исток, Балкан, бивше републике СССР-а и Европу.

С.Станојчић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial