Skip to content

Document Header

Караван Туристичке организације Србије у Врњачкој Бањи

Караван Туристичке организације Србије у Врњачкој Бањи published on

Промотивнa кaмпања Туристичке организације Србије (ТОС) и Министарства за туризам под називом  „Види Србију, савршен одмор је надохват руке“,  намењена домаћим гостима у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем периоду, одржаће се ове године 8. јуна   у Врњачкој Бањи.Bina to

Промотивном кампањом „„Види Србију, савршен одмор је надохват руке“ ТОС промовише понуду Србије у предстојећем летњем периоду и позива домаће госте да свој летњи одмор или његов део проведу на дестинацијама широм Србије, како путем оглашавања, тако и коришћењем online канала промоције уз нагласак на друштвене мреже као генераторе великог броја значајне циљне групе туриста.vidi srbiju 22

„ Ми ћемо се као најпопуларнија туристичка дестинација у Србији потрудити да будемо добри домаћини и на прави начин да промовишемо наше туристичке потенцијале „…..каже директор ТО Врњачка Бања Иван Трифуновић.

Циљ кампање је и удруживање  снага и капацитета приватног, јавног, цивилног сектора и професионалних удружења у промоцији понуде Србије у предстојећем летњем периоду, као и   прилика да се промовише субвенционисана мера Владе Републике Србије – ваучери за одмор у Србији са Министарством трговине, туризма и телекомуникација.

Време одржавања промотивног догађаја планирано је од 18-22 часова на простору код РИМСКОГ ИЗВОРА. Туристичке организације своју дестинацију могу представити са привредним субјектима са своје дестинације који могу посетиоцима да омогуће да купе аутентичне производе из њиховог краја на једном од 40 брендираних пултова. Такође, на располагању је и бина на којој ће се представити и културно-уметнички програм ( ТОС и ТО регија, градова и општина).

 

                                                                                                                               

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial