Skip to content

Document Header

Кинески туристи у Врњачкој Бањи

Кинески туристи у Врњачкој Бањи published on

У последње време све је веће интересовање кинеских туриста за Србију, а самим тим и за Врњачку Бању.Kineski turisti ispred Hotela Solaris u Vrnjackoj Banji
“Велико је задовољство угостити туристе из тако далеке земље. Највише се интересују за наше минералне и лековите изворе и спа центре. Надамо се да ће отићи из Врњачке Бање са лепим успоменама, утисцима, и да ће нам се и опет ускоро вратити”………. каже Иван Трифуновић, директор Туристичке организације у Врњачкој Бањи.
“Србија је веома атрактивна дестинација за нас, и јако ми се допада Врњачка Бања. Хотел „Соларис Ресорт“ је своју кухињу прилагодио нашој, а чак су и јеловник превели на кинески језик. Презадовољни смо велнес центром и масажама које су нам пружили професионални терапеути”…… изјавила је Ванг Линг, гошћа хотела Соларис Ресорт.
”Од почетка ове године, хотел  „Соларис Ресорт“  је угостио велики број туриста из Кине. Највећи део слободног времена проводе у велнес  центру, у ком се опуштају после дуге шетње Врњачком Бањом. У наредном периоду очекујемо још група из Кине који ће имати прилику да уживају у чарима нашег објекта”….каже Нина Стаменић ресидент менаџер „Соларис Ресорта“.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial