Skip to content

Document Header

КЛАСТЕР ТУРИЗМА, ОБРАЗОВАЊА, ПОСЛОВАЊА И СОЦИЈАЛНИХ ПРОГРАМА – ТОПС КЛАСТЕР ЦЕНТАР БЕОГРАД

КЛАСТЕР ТУРИЗМА, ОБРАЗОВАЊА, ПОСЛОВАЊА И СОЦИЈАЛНИХ ПРОГРАМА – ТОПС КЛАСТЕР ЦЕНТАР БЕОГРАД published on

На отварању прве Пролећне бизнис берзе привреде Србије у Београду у Хотелу „Палас“, 27. маја, емитован је филм о Врњачкој Бањи који у пар минута приказује омаж инвестиционих улагања у хотелске комплексе али и инвестиције на реконструкцији Променаде, Летње позорнице, Дома здравља, Црквеног брда, изградњу водопада, фонтана, уређење саобраћајница.

Од изузетног је значаја, што је управо Врњачкој Бањи припала част да берза започне емитовањем филма о инвестиционој трансформацији јер су овогодишњој берзи присуствовали представници државних институција и установа (министарстава, високошколских установа, здравствених установа), као  и представници привреде из целе Србије. Берзу привреде подржала је и пратила и Привредна комора Србије. Представници општине Врњачка Бања на берзи, били су председник општине, Бобан Ђуровић и помоћник председника општине, Душан Стевановић.

У оквиру берзе, Скупштина ТОПС кластер центра је изабрала председника општине Врњачка Бања, Бобана Ђуровића, за почасног  председника Кластера туризма, образовања, пословања и социјалног програма из Београда, као председника једне од најуспешнијих туристичких општина.

„Велика ми је част да сам изабран на функцију почасног председника и то биран од стране људи који су својим ангажовањем и радом изузетно допринели развоју туризма Србије. Посебно је пријатно када  сте за председавајућег бирани од стручне јавности и када препознају, да је  Врњачка  Бања данас међу најуспешнијим туристичким општинама Србије, то говори, да се уложени труд претходних година исплатио“, истакао је Ђуровић у обраћању.

Тема овогодишње берзе је била: Новине и иновације у електронској трговини на глобалном нивоу и њихова примена у Србији. Уједно, ово је била прилика да учесници међусобно размене идеје и информације са различитим привредним субјектима Привредне коморе и државних органа.

Виолета Костић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial