Skip to content

Document Header

КОНЦЕРТ УЧЕНИКА НИЖЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ „КОРНЕЛИЈЕ СТАНКОВИЋ“

КОНЦЕРТ УЧЕНИКА НИЖЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ „КОРНЕЛИЈЕ СТАНКОВИЋ“ published on

Завршни годишњи концерт ученика из Врњачке Бање који похађају Нижу музичку школу „Корнелије Станковић“ одржан је 31. маја  у врњачкој Библиотеци.

Сваке године заједно са њима музика цвета, тако смо и ми имали задовољство да чујемо прелепе мелодије флауте и да их и ове године подржимо у њиховом раду. Ученици су свирали композиције и песме разних композитора класичне као и поп културе, и интересантно извођење било је испраћено у виду камерног састава ученица 5. разреда Ане Станковић и Марије Васовић под вођством наставника Милоша Милутиновића, и корепетитора Младена Тодоровића.

Најмлађи почетници у класи наставнице Милице Арсенијевић, Марија Мијајловић и Ангелина Маринковић су својим наступом освојили срца публике.

Тина Цветковић и Луна Ђурић изводиле су композиције поп културе са којима су изненадиле све, а Марта Трифуновић,  Јована Сарић, Исидора Цигулајкић и Мартина Милосављевић су спретно изводиле композиције различитих карактера, као и ученик Алекса Радичевић који воли да себе у шали назове и чистим Моцартом у срцу. Специјални гости, Милан Мако и Викторија Собољева, који су се придружили наступу уз звуке гитаре и флауте, свакако су били још једно освежење.

Огњен Свилановић ученик 6. разреда, матурант, извео је свој дипломски материјал.

Ђаци су били у пратњи наставнице Милице Арсенијевић, Младена Тодоровића и Милоша Милутиновића који су се потрудили да све прође у најбољем реду, на задовољство публике.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial