Skip to content

Document Header

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ 51. СРБИЈА РЕЛИЈА

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ 51. СРБИЈА РЕЛИЈА published on

ЈУ ГРУПА НА ОТВАРАЊУ РЕЛИЈА

У прелепој конференцијској сали хотела „Соларис“ Маја Вељковић, ПР 51. Србиа релија је најавила да ће 50 пријављених екипа стартовати на 51. Србија релију у Врњачкој Бањи. Учесници овогодишњег релија су екипе из: Турске, Бугарске, Словеније, Босне и Херцеговине, Србије и мешовите екипе из Шведске и Данске.

Дане Станојчић, заменик председника Скупштине општине Врњачка Бања обратио се присутним новинарима. Он је истакао настојање свих да у години великог јубилеја Врњачке Бање, 150 година организованог бављења туризма све манифестације буду организоване достојно, на једном вишем нивоу. Милион ноћења у години јубилеја је цифра којој се тежи. Свакако и организација 51. Србија релија, великог аутомобилског такмичења ће допринети да лакше остваримо планове.JU grupa na otvaranju Relija 1

Сртаниша Лазарец, председник САКС-а изразио је задовољство оним што је Врњачка Бања пружила у организацији 51. Србија релија, а то се нарочито односи на смештајне капацитете и прелепе терене где ће се такмичење одвијати.

Бранислав Пјановић, АМСС, говорио је  о томе да је Србија рели званично такмичење које се бодује у генералном пласману и да је листа учесника потврђена и од стране ФИА. Такмичење је у организацији САККС-а и општине Врњачке Бање и трајаће до недеље 23. септембра.JU grupa na otvaranju Relija

Душан Стевановић, помоћник председникиа Општине Врњачка Бања је рекао да је у оквиру програма свечаног отварања, 21. 9. 2018. године од 19 часова и 30 минута организован концерт Жељка Васића, на Тргу културе у Врњачкој Бањи, а након пуштања такмичарских возила од 22 часа, планиран је и концерт ЈУ групе. На овогодишњем свечаном отварању своје присуство су потврдили, министар омладине и спорта Вања Удовичић, који ће званично и отворити 51. Србија рели у Врњачкој Бањи и министар одбране Александар Вулин.

М.В.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial