Skip to content

Document Header

Конференција за новинаре поводом победе на такмичењу “Србија у ритму Европе”

Конференција за новинаре поводом победе на такмичењу “Србија у ритму Европе” published on

Поводом велике победе Врњачке Бање на највећем музичком дечјем такмичењу „Србија у ритму Европе 2018“ у Кафеу „Ди Милано“ организована је конференција за новинаре.ritam evrope 1

Присутни су имали прилику да виде промотивне спотове, наступ на такмичењу у Нишу и проглашење победника. Победнице је представила Виолета Костић, саветница за послове информисања и протокола. Ивона, Ања, Теодора, Милица, Катарина и Анита, по својој жељи, поклониле су освојену награду Бобану Ђуровићу, председнику врњачке општине.

– Захвалио бих се вама које сте освојиле прво место и Игору који нас је убедио да кренемо на ово прелепо такмичење, да учествујемо, да се афирмишемо, да видимо уопште какве таленте имамо у Врњачкој Бањи. Посебно смо поносни што смо овако велику награду освојили у години јубилеја и што смо се изборили да будемо домаћини манифестације „Србија у ритму Европе“ у 2019. години. Надам се да ћемо бити најбољи домаћини до сада. Надам се да ће ове младе прелепе даме наставити, сасвим сигурно, своје каријере у овој области. Захвалио бих се свим спонзорима наше Општине који су препознали добар потенцијал, захвалио бих се Компанији „Банбус“ која је припремила поклон победницама у име Компаније и Општине, и захвалио бих се „Ди Милану“, домаћину ове конференције, који је један од спонзора. Хвала вам на победи, обрадовале сте Врњачку Бању и читав овај регион, рекао је Ђуровић.ritam evrope 2

Бранислав Ковачевић, власник Компаније „Банбус“ уручио је девојкама ваучере за летовање у „Банбусовом“ хотелу у Будви.

На крају конференције присутнима се обратио Игор Карадаревић, директор пројекта „Србија у ритму Европе“.

– Велико ми је задовољство што сам на сцени и у живом телевизијском преносу на Првој ТВ имао прилику да кажем да је Врњачка Бања победник и да ћемо идуће године имати директан пренос такмичења из В. Бање и моје задужење је да што више испромовишем Бању. Од продукције девојке су добиле пут за Париз.

Драге девојке, победиле сте на најбољој телевизији у Србији, на највећем такмичењу у региону и имате подршку најважнијег човека у граду, а то је ваш председник општине. Уживајте у победи, до следећег такмичења и видимо се у Француској, рекао је Карадаревић.

Катарина Богићевић (други разред врњачке Гимназије) и Милица Ћирић (трећи разред краљевачке Гимназије, специјализовано одељење математике) извеле су неколико нумера које су припремиле са својим другарима Лазаром Радивојевићем и Теодором Иванчевићем, на опште задовољство присутних у „Ди Милану“. Још једном су уживо приказале богатство великог распона гласова и демонстрирале сјајне вокалне, младост и лепоту. На диван начин исказале су захвалност координатору Срђану Удовичићу, локалној самоуправи и председнику Ђуровићу, професорима плеса и певања, спонзорима и свим људима који су гласали за њих.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial