Skip to content

Document Header

Креативне радионице у парку

Креативне радионице у парку published on

Центар за децу и омладину Врњачка Бања за најмлађе мештане и туристе је традиционално организовао радионице на Дечјем игралишту у Централном парку у оквиру Међународног врњачког карневала у периоду од  9. – 16. јула 2017. године.Kreativna radionica1

Спонзор ове манифестације је Еуробанка која је прe неколико година извршила реконструкцију и опремање игралишта са новим реквизитима.

Ликовне радионице су се одвијале сваког дана током Карневала у термину од 18.00 – 20.00 часова. Свакодневно су на десетине деце уз помоћ аниматора, бојама преносили своје креативне идеје и осликавали карневалске маске, које су затим користили током дечје карневалске поворке и у току осталих карневалских активности.

– Оригиналност и креативност у самосталном изражавању је јако битна за њихов развој и осамостаљивање како би убудуће постали слободне личности које ће ценити праве вредности и успети да максимално остваре своје таленте и способности.

У оквиру рада поједина деца су спонтано успела да изразе своје унутрашње расположење и задовољство што се јасно видело на њиховим радовима. Сматрамо да су  ове активности одржане у прелепим врњачким парковима допринеле да се учесници опусте и уживају радећи у природном окружењу и доживе право задовољство резултатима свог рада, рекла нам је Валентина Крстић, координатор Центра за децу и омладину.Kreativna radionica2

Задовољни родитељи су изразили жељу да се ове корисне активности одвијају и током целе летње сезоне.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial