Skip to content

Document Header

КРОЗ УЧЕЊЕ РАСТЕТЕ, ПОСТАЈЕТЕ БОЉИ ЉУДИ

КРОЗ УЧЕЊЕ РАСТЕТЕ, ПОСТАЈЕТЕ БОЉИ ЉУДИ published on

Честитка председника општине поводом почетка нове школске године

Свим нашим ђацима првацима, основцима и средњошколцима, њиховим родитељима и наставном особљу, у име Општине Врњачка Бања и у своје име, желим срећан почетак и успешну нову школску годину. Живот је пун изазова које морамо да савладамо уколико хоћемо да створимо живот какав желимо, па тако верујем и да ће и ова школска година која почиње у измењеним околностима изазваним пандемијом корона вируса, уз бројне превентивне епидемиолошке мере, бити само још један успешно савладан изазов.

Желим вам да, пре свега, будете здрави и безбрижни, али и да марљиво учите, не зато што морате, већ зато што је знање моћ и што кроз учење растете и постајете бољи људи. Брините једни о другима, истражујте, будите радознали, али и хумани и солидарни.

Као одговорна локална самоуправа наставићемо и даље да унапређујемо и стварамо боље и безбедније услове за ваш рад у школама, а родитељима наших првака, и ове године, помажемо симболичним новчаним средствима како бисмо им олакшали изазове које доносе први септембарски дани.

Председник Општине Врњачка Бања

Бобан Ђуровић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial