Skip to content

Document Header

“Легенда о Конкубини” у врњачком Биоскопу

“Легенда о Конкубини” у врњачком Биоскопу published on

Величанствена прича о љубави, освети, смрти и један   од најскупљих филмова кинеске продукције „Легенда о конкубини“ биће приказан у врњачком Биоскопу од 22. до 24. марта. Пројекције су од 20 часова.Legenda_o_konkubini_

Филм је рађен у сарадњи са јапанским продуцентима и представља величанствену причу о љубави, освети и смрти, смештену у древни кинески град у време владавине династије Танг. У овај пројекат је уложено преко 165 милиона долара, а чак шест година је рађена реконструкција импозантног главног града из 8. века, како би се верно дочарала епска прича, што ово чини најскупљим и највећим кинеским филмским пројектом.

Радња филма: јапански будистички монах Кукаи послат је у Танг династију у Кину како би учио о кинеској култури и цивилизацији. За то време спријатељује се са песником по имену Баи Летиан. Одједном, у граду почињу да се дешавају чудни догађаји, смрт, између осталих и Конкубине Јанг, што се повезује с демонском мачком која терорише град. Монах и песник се удружују како би истражили смрт Конкубине, пратећи траг демонске мачке који открива скривене чињенице“.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial