Skip to content

Document Header

Лимитирана серија улазница за Lovefest у продаји САМО ДАНАС од 12h до 17h

Лимитирана серија улазница за Lovefest у продаји САМО ДАНАС од 12h до 17h published on

После објаве до сада највећег и по критикама многих најбољег line up-а, Heineken Lovefest креће у другу фазу продаје улазница, која ће трајати само 5 сати.Lovefest 2017_2

Само данас, од 12 h до 17 h најбржих 1.000 фанова фестивала љубави, карте ће моћи да купи у свим пословницама Еventima и Gigs Tixa, као и да наручи путем сајта lovefest.rs.
Према речима организатора, веома је могуће да ће се улазнице распродати и пре него што сат откуца пет поподне, будући да за фестивалске комплете влада велико интересовање. Цена четвородневног комплета износиће 29 евра, а свако ко карту купи данас уштедеће више од 50% у односу на редовну цену улазнице. Они избирљивији ће и ове године моћи да купе VIP улазницу, и то по цени од 45 евра.
Heineken  Lovefest ове године свој концепт представља под слоганом +1, који симболично означава додатни фестивалски дан, као и још једну бину на фестивалу. Фестивал ће ове године бити одржан од 2. до 5. августа у Врњачкој Бањи, а посетиоци ће у музици моћи да уживају на чак пет музичких бина.seth.troxler
Jamie  Jones, Seth Trohler и Sven Vath на листи хедлајнера
Овогодишња листа извођача на Heineken Lovefest, је дужа него икада, а на њој су се нашла нека од највећих светских имена електронске музике. Чувени Jamie Jones и Seth Trohler премијерно ће наступити на Lovefest, док се ове године на Fire Stage  враћа велики Papa Sven, Dubfire, Loco Dice као и двојац Pan-Pot, који ће остати упамћени по рекордној посећености на свим Lovefest  догађајима. Осим њих на Fire Stage стижу и Ilario Alicante, Nicole Moudaber, Mind Against, Marcel Dettman, Secret Cinema, Jackmaster као и миљеник београдских клабера Stephan Bodzin.
За љубитеље винила ове године стижу имена међу којима су берлински маг Levon Vincent, Glen Underground, Prosumer, Robert Bergman, Optimo, Gerd Janson, Dan Shake, а поново нам долази и чувени Marcelus Pittman.
Ове године Detroit  улази на велика врата и то на новој фестивалској бини, где ћемо слушати Kenny Larkina и Derick May-а. Осим њих наступиће и Len Faki, Blawan, Matrixxman, као и Davide Squillace, који ће имати б2б сет заједно са италијанским ди-џејем Butchom.sven.vath
Током четири дана на свим музичким бинама наступиће и велики број домаћих извођача, а међу њима су Марко Милосављевић, Дејан Милићевић, Леа Добричић, Влада Јањић, Илија Ђоковић, ДЈ Мене, Beyond Hоуsе екипа, док нам из Хрватске стижу Pytzek, Мислав, Јан Кинчл и Матија Дуић.
Комплетну листу извођача, као и све информације о фестивалу можете погледати на www.lovefest.rs.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial