Skip to content

Document Header

Љубав према риболову

Љубав према риболову published on

АДРЕНАЛИНСКА ПУСТОЛОВИНА НА РЕЦИ МИНЋО

На реци Минћо, левој притоци Поа, која истиче из ледничког језера Гарда, могуће је доживети врхунско пецање и испунити многе риболовачке снове. Стога је експедиција врњачких риболоваца, почетком месеца маја, овде током седмодневног боравка, била радо виђен гост.

– Љубав према риболову као и жеља за атрактивним путовањима могу да вас наведу да у свом хобију бескрајно уживате у било ком крају света, каже Петар Радовић, Врњчанин и један од чланова риболовачке експедиције која је уживала на пецању у потрази за разним изазовима и да при том стално ловите рибу.

Горан Стојановић Мемфис, страсни риболовац, наводи како је река Минћо препуна рибе и да риболовци хватају прелепе примерке. Природа се, каже Мемфис, постарала да готово све врсте рибе имају идеалне услове за живот у овој води.

Тома Зарев и Никола Чолић, Врњчани који последних неколико година живе и раде у Италији  често су на овој реци у чијим водама виде прилику за одмор и опуштање. Истичу да им је живот готово незамислив без боравка на реци Минћо.

Ова риболовачка експедиција током боравка на  реци Минћо, користећи лепо мајско време, уз добар улов, незаборавно дружење и обећање да ће се поново наћи на овој врхунској риболовној дестинацији, жели да причом о незаборавном дружењу и групном фотографијом, пренесе своје импресије љубитељима спортског риболова.

– Адреналинска експедиција у природи пружа прилику да се природно окружење доживи директно, а посебно узбуђење изазива најнепосреднији додир са самим собом, личним капацитетима и природом као неодољивим делом сваког од нас. То представља физички и ментални изазов за сваког појединца у циљу одржавања здраве и личне менталне хигијене, поручује Петар и наводи да боравком у једном оваквом савршеном амбијенту ова малобројна риболовачка експедиција успешно је тестирала своје риболовачке вештине, померила границе, савладала све изазове и научила нове технике риболовачких вештина у новонасталим ситуацијама.

Мемфис позива љубитеље риболова  да им се у неком будућем времену, у некој новој риболовачкој експедицији придруже и открију своју другу страну, виде за шта су све способни, уз гаранцију да ће доживети праву адреналинску пустоловину.

ВеСт

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial