Skip to content

Document Header

Ловци организовали Шести сабор гулаша

Ловци организовали Шести сабор гулаша published on

Мирис укусног гулаша од дивљачи, грејаног вина и ракије ширили су се Променадом 31. децембра. Ловачко удружење „Војвода Луне“ наставило је традицију новогодишњег даривања Врњчанима и туристима.Gulas od divljaci

Око 600 порција укусног гулаша од дивље свиње дегустирано је са великим задовољством. Сазнајемо да поједини туристи уклапају свој одмор у Бањи имајући у виду кад се одржава Сабор Ловачког удружења.

– Данас организујемо Шести сабор  гулаша, куване ракије и куваног вина, код нашег „Врапца“ у центру Бање, за наше Врњчане и госте који овде дочекују Нову годину. У организовању Сабора, поред ЛУ „Војвода Луне“, учествовала је и Скупштина општине В. Бања, а много нам је помогао и председник општине Бобан Ђуровић. Врњачка Бања са овим добија углед и бољу посећеност. Имамо доста гостију из Бугарске, Македоније, Румуније који су дошли и потражили наше казане, јер су и ранијих година јели наш ловачки гулаш, рекао нам је Славољуб Предолац, председник Ловачког Удружења „Војвода Луне“.

Специјално задовољство приуштили су они који су први пут у животу пробали чувени ловачки специјалитет, а коментари редовних дегустатора били су да је ово био најукуснији гулаш до сада. Комплименти за главног кувара, ловца, Данијела Ђукића.

М.Ст.Ј.

Please follow and like us:
20

Primary Sidebar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial