Skip to content

Document Header

Ловци организовали Шести сабор гулаша

Ловци организовали Шести сабор гулаша published on

Мирис укусног гулаша од дивљачи, грејаног вина и ракије ширили су се Променадом 31. децембра. Ловачко удружење „Војвода Луне“ наставило је традицију новогодишњег даривања Врњчанима и туристима.Gulas od divljaci

Око 600 порција укусног гулаша од дивље свиње дегустирано је са великим задовољством. Сазнајемо да поједини туристи уклапају свој одмор у Бањи имајући у виду кад се одржава Сабор Ловачког удружења.

– Данас организујемо Шести сабор  гулаша, куване ракије и куваног вина, код нашег „Врапца“ у центру Бање, за наше Врњчане и госте који овде дочекују Нову годину. У организовању Сабора, поред ЛУ „Војвода Луне“, учествовала је и Скупштина општине В. Бања, а много нам је помогао и председник општине Бобан Ђуровић. Врњачка Бања са овим добија углед и бољу посећеност. Имамо доста гостију из Бугарске, Македоније, Румуније који су дошли и потражили наше казане, јер су и ранијих година јели наш ловачки гулаш, рекао нам је Славољуб Предолац, председник Ловачког Удружења „Војвода Луне“.

Специјално задовољство приуштили су они који су први пут у животу пробали чувени ловачки специјалитет, а коментари редовних дегустатора били су да је ово био најукуснији гулаш до сада. Комплименти за главног кувара, ловца, Данијела Ђукића.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial