Skip to content

Document Header

Lovefest на Белом Двору

Lovefest на Белом Двору published on

Само месец и по дана пре почетка фестивала који чека цела Србија, Lovefest је поново изненадио клабере и представио нови музички пројекат, под називом Lovefest Court.Lovefest Court

Догађај, који ће 5. јула бити одржан на Белом Двору у Београду, поново помера границе и представља потпуно нови концепт и музичко искуство о којем ове године прича цео свет!
Пратећи последњи светски тренд, организатори Lovefesta су се одлучили да у оквиру новог пројекта акценат ставе на специфичне локације у Србији, које често нису доступне људима за свакодневно посећивање. Тако је за прву изабран чувени Бели Двор, локација која, не само да никада није коришћена за журку, већ многи нису били у прилици да је посете.
За несвакидашњи амбијент lineup је посебно биран, па ће експлозију позитивне енергије као главна звезда направити Dan Shake, познат по свом фанки хаус звуку и правом андерграунд детроитском наслеђу. Поред њега, за ди-џеј пултом ће се наћи веома поштовани музички зналци, Марко Милосављевић, као и двојац Троле и Влада Русс.Žurke u svetu_2
Број људи који ће моћи да буду део овог специфичног искуства је ограничен и само 200 најбржих посетилаца који су купили ВИП карту за Heineken Lovefest 2018 моћи ће да буду део спектакла 5. јула у престоници. Све што је потребно да ураде је да се региструју на сајту фестивала.
Идеја за креирање новог пројекта потекла је из потребе да се младим људима представе све лепоте које Србија има, па ће тако Lovefest Court са извођачима из целог света обићи веома специфичне и најлепше локације у нашој земљи. Lovefest Court није догађај комерцијалног типа, већ за циљ има промоцију Србије и пре свега едукацију младих о лепотама и вредним културним баштинама које наша земља поседује.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial